Suklaa-inkiväärikeksit, 150 g

Suklaa-inkiväärikeksit, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Keksihetki kannattaa!

Yksityiskohdat

Tummasuklaadipattu inkiväärikeksinautinto on herkuttelijan valinta parhaimmillaan. Luomulaatuinen herkkukeksi sopii mitä mainioimmin vaikkapa kahvin kaveriksi tai teen toveriksi. Tämä keksi on varma valinta, jota kelpaa tarjota vieraillekin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060027070009
  • Ainesosat: Ainesosat: Vehnäjauho*, tummasuklaa* (kaakaomassa*, sokeri*, kaakaovoi*, soijalesitiini*, vaniljajauhe*), sokeri*, sokeroitu inkivääri* (8%), voi*, palmuöljy*, inverttisokerisiirappi*, inkiväärijauhe*, merisuola. Nostatusaine: ammonium bikarbonaatti.
    *= luomulaatua

    Huom! Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä!
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Keksit
  • Ominaisuudet: luomu