Sublimante aurinkoöljy SPF 20, 100 ml

Sublimante aurinkoöljy SPF 20, 100 ml
27,95 €
( 279,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Turvallinen ihoa suojaava ja kosteuttava luonnollinen aurinkoöljy!

Yksityiskohdat

Kosteuttava, suojaava ja ihoa hoitava aurinkoöljy. Sisältää arvokkaita kasviöljyjä, joista karanjaöljy antaa tuotteelle aurinkosuojan. Karanjaöljy on iholle pehmeästi levittyvä ja miellyttävän tuoksuinen kuivaöljy.

KÄYTTÖ:

Levitä öljyä kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Biosolis-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Kasveista ja mineraaleista koostuva BIOSOLIS Aurinkotuotelinja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Erinomaisen aurinkosuojan lisäksi BIOSOLIS –aurinkotuotteet sisältävät luomutuotettua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Ne on suunniteltu myös täyttämään seuraavat kriteerit:

• Vain luonnollisia mineraalifilttereitä, ei nanopartikkeleita
•Laadukkaat aurinkosuojatuotteet koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille
•Luonnollisten, terveyttä tukevien ainesosien käyttö
Luonnonkosmetiikkasertifiointi: COSMEBIO

Lisätiedot

 • EAN: 5425001842575
 • Ainesosat:
  INCI:

  Brassica Campestris Seed Oil *, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Helianthus Annuus Seed Oil*, Mica, Parfum, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Iron Oxide, Citronellol, Limonene, Linalool.

  * = luomu
 • Alkuperämaa: Belgia
 • Tuotetyyppi: Aurinkosuoja
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen