Steviatipat, vanilja, 50 ml

Steviatipat, vanilja, 50 ml
8,75 €
( 175,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilihydraattitietoiselle laktoositon vegaaninen
Vaniljainen viettelys on mahtava makeuttaja!

Yksityiskohdat

Nutri Nick -sarjan nestemäinen vaniljastevia on täysin luonnollinen, ja totaalisen kaloriton makeutusaine, joka sopii vallan mainiosti esimerkiksi smoothieiden tai jälkiruokaherkkujen maustamiseen. Mahtava maku ja makeus - nolla kaloria! Tämä versio omaa valloittavan vaniljaisen maun.

Stevia-kasvi saa makeutensa stevioliglykosidi-nimisistä yhdisteistä. Stevia on maultaan äärimmäisen makea, joten sitä kannattaa lisätä vähitellen ja maistellen. Liiallisesti annosteltuna se aiheuttaa lakritsimaista, kitkerää jälkimakua. Se kestää hyvin korkeita lämpötiloja, ja sitä voidaan käyttää leivonnassa ja kuumissa juomissa.

Nestemäinen stevia on helppo annostella, se sekoittuu erittäin hyvin nesteeseen ja lisäksi, että se makeuttaa se antaa myös makua. Sopii erinomaisesti esimerkiksi kahviin, teehen, pirtelöön, suklaaseen tai mihin tahansa! Testaa ja innostu itsekin!.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 856991004486
 • Ainesosat: Ainesosat: Puhdistettu vesi, stevia-makeutusaine (E960), luonnollisia makuaineita, inuliinia, C-vitamiinia.

  Ravintoarvot/ 100 g:
  Energiaa: 0 kcal (0kj)
  Proteiinia: 0 g
  Hiilihydraatteja: 0 g
  Joista sokereita 0g
  Rasvaa: 0 g

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Ruotsi
 • Tuotetyyppi: Stevia
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, vegaaninen