Sport Booster, mustaherukka, 250 g

Sport Booster, mustaherukka, 250 g
23,75 €
( 95,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Luonnonmukainen ravintolisä treeniboosteriksi!

Yksityiskohdat

Buustaa itsesi kuntoon! Tästä luonnonmukaisesta sekoituksesta saat vireyttä ja luonnollisia proteiineja treenisi tueksi!

Natural Sport sarja: Suunniteltu kuluttajille, jotka haluavat luonnonmukaisen vaihtoehdon ilman keinotekoisia makeutusaineita, makuja tai värejä. Tuotesarja on laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton ja sisältää vain kasviperäisiä proteiineja.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430016139717
  • Ainesosat: Ainesosat: Maltodekstriini, mustaherukkajauhe, macajauhe, acaimarjajauhe, guaranajauhe, ruusunjuurijauhe, yerba mate-jauhe, rypäleensiemenuute, männynkuoriuute, inkivääriuute, vihreäteeuute, acerola-kirsikka-jauhe, stevia.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen