Spirulinatabletit, 250 g

Spirulinatabletit, 250 g
18,90 €
( 75,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Tässäpä hyödyksesi helppo tapa rikastaa ruokavaliota!

Yksityiskohdat

Spirulina on erittäin hyvä ravintoaine ihan kaikille - mutta aivan erityisesti urheilijoille ja kasvissyöjille. Se sisältää huiman määrän erittäin hyvin hyödynnettävissä olevassa muodossa olevaa proteiinia. Spirulinan sisältämästä proteiinista jopa 65-71% imeytyy erittäin helposti ihmiskehoon.

Tässäpä hyödyksesi luomulaatuista spirulina-levää näppäräkäyttöisissä, helposti nautittavissa tableteissa!

Foodinin spirulina viljellään Kiinan luoteisosassa, Sisä-Mongolian rajalla, jossa spirulina saa kasvaa puhtaassa vedessä ja imastossa. Vesi altaille tulee 300m syvyydestä, jolloin spirulina kasvaa mahdollisimman puhtaissa olosuhteissa.

Spirulina sisältää valtavan määrän kehollemme tärkeitä mineraaleja mm. seleeniä, kalsiumia sekä rikkiä.

Huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Aloita spirulinan käyttö pienellä (1 tabletti/ päivä) määrällä ja kasvata vähitellen välttyäksesi puhdistusreaktioilta. Nosta annostusta vähitellen jopa 10 tablettiin saakka.

Tämä Foodinkin spirulina on raaka (rawfood), luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ja GMO-vapaa valinta. Se ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tietoa Foodin-sarja chlorellan ja spirulinan alkuperästä:
Foodin:in kumppani Kiinassa on yksi maansa pioneerejä chlorellan ja spirulinan parissa. He sijaitsevat syrjäisellä maaseudulla kaukana teollisuudesta, missä chlorella ja spirulina voivat kasvaa kasvihuoneissa, puhtaassa ympäristössä ja puhtaalla vedellä. Altaat ovat suurilla kasvihuoneilla katettuja, jolloin spirulina ja chlorella saavat tarvitsemansa auringonvalon mikä takaa niiden korkeat ravinnepitoisuudet ja etenkin lehtivihreän eli klorofyllin määrän.

Puhdas, jopa 600m syvyydestä kumpuava, vesi on puhdasta ja pitää huolen siitä, että epäpuhtaudet kuten raskasmetallit ja mikrobiologiset arvot ovat ensiluokkaisia. Kasvuympäristö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa spirulina ja chlorella saavat kasvaa nauttien auringonvalosta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051825729
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Spirulina-levä*.
  *= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 293 kcal
  Proteiinia: 71 g
  Rasvaa: 7 g
  Hiilihydraatteja: 16.9 g
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Spirulina
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen