Spirulina-tabletit, 100 g

noin 200 tablettia
Spirulina-tabletit, 100 g
noin 200 tablettia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon rawfood superfood vegaaninen
Oivallinen astronauttiruoka ravitsee kroppasi entistäkin ehommaksi!

Spirulina tabletit on super helppokäyttöisiä ja helppo tapa lisätä proteiinin saantia!

- Maimi

Yksityiskohdat

Spirulina kuuluu sinivihreisiin leviin ja kasvaa makeassa vedessä. Aasian kansat ovat osanneet hyödyntää sitä jo vuosisatoja. Spirulinan häikäisevistä ominaisuuksista kertoo se, että NASA on suunnitellut astronauttiensa käyttävän juuri tätä superruokaa. Sen ravintosisältö on niin poikkeuksellisen runsas ja monipuolinen.

Spirulina on ensinnäkin aivan uskomaton proteiinilähde. Kuivattu spirulina sisältää 60-70 % hyvin imeytyvää proteiinia, kaikki ne kahdeksan välttämätöntä valkuaisainetta, joita ei keho itse pysty valmistamaan ja jotka on sen vuoksi saatava ravinnosta. Spirulinan painosta uskomattomat 5-8 % on mineraaleja: mm. runsaasti sinkkiä, rautaa, magnesiumia, kalsiumia, kuparia, mangaania, fosforia, natriumia ja kaliumia. Siinä on huimasti A-vitamiinia, klorofyllia, ksantofylliä sekä mm. B1-, B2-. B3-, B6- ja B12-vitamiineja. Siinä on myös omega-3 ja omega-6 rasvahappoja sekä tärkeitä entsyymejä. Huikeista ravintoarvoista kertoo se, että yksi ainoa ruokalusikallinen spirulinaa sisältää 177% päivittäisestä A-vitamiinin tarpeesta ja 171 % raudantarpeesta.

Spirulinaa on sanottu parhaaksi gammalinoleenihapon (GLA) lähteeksi äidinmaidon jälkeen. Spirulina sisältää myös zeaxantinia ja fykosyaniinia sekä sinivihreää pigmenttiä sekä harvinaista fenyylietyyliamiinia (PEA).

Spirulina on saavuttanut laajan maineen ja suosion superfood -käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Suurin osa Suomessakin myytävästä spirulinasta on peräisin Aasiasta - Kiinasta ja Intiasta. Käyttäjä tunnistaa heikkolaatuisemman tuotteen jo pelkän hajun perusteella - mausta puhumattakaan. Voimaruoan spirulina on peräisin Havaijin saarten puhtaudesta, maailman arvostetuimmalta spirulinan tuottajalta, Cyanotechiltä. Cyanotechin spirulinatuotteet tunnetaan kaikkialla maailmassa korkeasta laadustaan.

Spirulinaa voi lisätä esim. smoothieihin, keittoihin, suklaan joukkoon. Sitä voi sekoittaa veteen tai mehuun. Spirulina -tabletteja suositellaan alle 12 vuotiaille 4-10 tablettia päivässä ja yli 12 vuotiaille 10-20 tablettia päivässä.

Aloitusannos on hyvä olla pienempi elimistön puhdistumisreaktiosta aiheutuvan pahoinvoinnin välttämiseksi. 100g tabletteja vastaa noin 200 kpl tablettia.

Huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että spirulinakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: noin 200 tablettia
  • EAN: 6430049040400
  • Ainesosat: Ainesosat: Spirulina (tuottaja: Cyanotech, joka on maailman arvostetuin spirulinatuottaja)
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Spirulina
  • Ominaisuudet: laktoositon, rawfood, superfood, vegaaninen