Spirulina Manna -tabletit

500 tablettia
Spirulina Manna -tabletit
500 tablettia
35,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Huippulaatuinen superfood näppärästi nautittavassa muodossa.

Yksityiskohdat

500 kappaleen säästöpakkaus huippulaadukasta spirulinaa tinkimättömästä korkealuokkaisuudestaan kuuluisalta Healthforcelta. Kokonaisvaltaisesti ravitseva valinta, joka on helppo nauttia tablettimuodossa vaikkapa veden kera.

Spirulina on mikroskooppinen levä, joka on luonnonmukaisesti kasvatettu kontrolloiduissa, puhtaissa olosuhteissa makeassa vedessä. Se on yksi maailman ravinteikkaimmista ruoka-aineista, mitä luonto on meille suonut. Spirulina on täynnä varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita.

HealthForce on 100 % raaka ja vegaaninen superfood-yritys joka on valmistanut lisäravinteita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksen perustajat Dr. Jameth ja Kim Sheridan, sekä heidän tuotteensa tunnetaan kasvilääketieteen edelläkävijöinä ja uranuurtajina ympäri maailmaa. HealthForcen kehittämä Truganic™ ylittää laadussaan ja puhtaudessaan luomustandardin – näihin tuotteisiin voi todella luottaa.

HealthForce ei tingi laadusta missään vaiheessa: tuotteet pakataan tummaan lasiin, joka säilyttää tuotteiden ominaisuudet parhaiten ja etiketit on painettu kierrätetylle paperille soijaperäisellä musteella. Lasipullojen korkeissa käytetään kumitiivistettä ja jokaisenpullon sisälle laitetaan erillinen ”hapensyöjä”, tuotteet säilyvät käytännössä lähes ikuisesti!

Annostus: aluksi 4 tablettia päivässä, lisää määrää pikkuhiljaa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 500 tablettia
  • EAN: 650786000642
  • Ainesosat: Ainesosat: Spirulina
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Spirulina
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen