Spirulina-jauhe, 300 g

Spirulina-jauhe, 300 g
24,95 €
( 83,17 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ravitse kroppasi entistäkin ehommaksi!

Yksityiskohdat

Spirulina on erittäin hyvä ravintoaine ihan kaikille - mutta aivan erityisesti urheilijoille ja kasvissyöjille. Se sisältää huiman määrän erittäin hyvin hyödynnettävissä olevassa muodossa olevaa proteiinia. Spirulinan sisältämästä proteiinista jopa 65-71% imeytyy erittäin helposti ihmiskehoon.

Tässäpä hyödyksesi luomulaatuista spirulina-levää näppäräkäyttöisissä, helposti nautittavissa tableteissa!

Foodinin spirulina tulee Intiasta, maailman johtavimmalta mikrolevien viljelijältä, missä siitä pidentään erityisen hyvää huolta, mikä takaa ainutlaatuisen puhtauden ja terveysominaisuuksiltaan erityisen laadun.

Spirulina sisältää valtavan määrän kehollemme tärkeitä mineraaleja mm. seleeniä, kalsiumia sekä rikkiä.

Huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Aloita spirulinan käyttö pienellä (teelusikan kärjellinen/ päivä) määrällä ja kasvata vähitellen välttyäksesi puhdistusreaktioilta. Nosta annostusta vähitellen jopa kahteen ruokalusikalliseen/ päivä saakka.

Tämä Foodinkin spirulina on raaka (rawfood), luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ja GMO-vapaa valinta. Se ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051821721,6430055218190
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Spirulina-levä*.
  *= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 293 kcal
  Proteiinia: 71 g
  Rasvaa: 7 g
  Hiilihydraatteja: 16.9 g
 • Alkuperämaa: Intia
 • Tuotetyyppi: Spirulina
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen