Spirulina-chlorella tabletit, 125 g

250 tablettia
Spirulina-chlorella tabletit, 125 g
250 tablettia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Nyt löivät super-vitalisoijat hynttyyt yhteen!

"Ekovistan Spirulina-chlorellatableteissa on järkeä. Spirulinan ja chlorellan terveysvaikutukset yhdellä kertaa, toiset toistaan tukien. Ei tarvi ostella monia purnukoita - tämä yksi riittää."

- Paula"Loistava yhdistelmä luonnon ravinteikkaimpia aineita. Enää ei tarvitse miettiä kumpaa söisi, kun voi syödä molempia kerralla helposti tabletissa.’"

- Sini

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi upea yhdistelmä spirulinaa ja chlorellaa samassa tabletissa. Nämä luomulaatuiset super-merilevät kasvatetaan makeanveden altaissa Eteläisellä Kiinanmerellä sijaitsevassa saaressa, koskemattomalla alueella kaukana saasteista ja teollisuudesta.

Spirulina ja chlorella ovat maailman ravinteikkaimpia ruoka-aineita, mitä luonto on meille suonut. Ne ovat täynnä varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita mm. antioksidantteja, vitamiineja ja proteiinia. Ne (etenkin chlorella) ovat myös tehokkaita elimistön kuona-aineiden puhdistajia ja sopivat hyvin myös painonhallinnan tueksi.

Spirulina- & chlorella-tabletit ovat näppärä tapa buustata ja putsata itsensä entistä ehommaksi!

Tämän tuotteen sisältämä, antioksidanttirikas chlorella edistää myös maksan toimintaa ja myös siksi se on erittäin hyvä ravitsija mm. detox- eli puhdistuskuurien aikana. Huippuravinteikkaalla, vastustuskykyäkin buustaavalla chlorellalla on kaiken muun hyvän lisäksi tutkittu olevan verisolujen tuotantoa avittavia vaikutuksia.Tämän tuotteen sisältämä, huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Annostus: 1-6 tablettia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että sen paremmin chlorella kuin spirulinakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 250 tablettia
 • EAN: 6430039916272
 • Ainesosat: Ainesosat: 50 % chlorella*, 50 % spirulina*. * = luomulaatua.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa, 326 kcal
  Proteiinia, 59 g
  Hiilihydraatteja, 11,6 g
  Rasvaa, 6,3 g
  Fykosaaneja, 6,4 g
  Klorofylliä, 1,59 g
  Chlorella-kasvutekijä, 1 g
  Kaliumia, 961 mg
  Fosforia, 605 mg
  Karoteenia, 541 mg
  Linoleenihappoa, 470 mg
  Kalsiumia, 300 mg
  Pantoteenihappoa, 65 mg
  Sinkkiä, 37 mg
  E-vitamiinia, 11 mg
  B1-vitamiinia, 3 mg
  B2-vitamiinia, 5 mg
  B3-vitamiinia, 3 mg
  B6-vitamiinia, 10 mg
  Foolihappoa, 1,15 mg
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Spirulina
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen