Spelttikahvi, 100 g

Spelttikahvi, 100 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen

Kolottaako spelttihammastasi - Tässä vastaus

Yksityiskohdat

Helpoin tapa syödä spelttiä on juoda sitä! Tässäpä elämänkumppaniksi huikaisevan herkullinen kahvinkorvike, joka ei taatusti vie yöunia.

Näppärästi kuumaan veteen sekoittuvaa Speltti”kahvia” voit nauttia ihan milloin vain - vaikkapa juuri ennen Höyhensaarille matkaamista.

Mainio makuelämys - iske kiinni ja ihastu!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 8717953276858
  • Ainesosat: Ainesosat: Spelt vehnä*. *= Luomu.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen