Spelttimurot, 200 g

Spelttimurot, 200 g
3,25 €
( 16,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta vegaaninen
Vuoden 2018 luomutuote - maista ja innostu itsekin!

Yksityiskohdat

Sun Spelt Spelttimurot ovat rapsakan rouskuvainen; aito ja hurmaava makuelämys! Pienet ja pyöreät spelttimurot on valmistettu rakkaudella kahdesta luonnollisesta raaka-aineesta: speltistä ja suolasta. Pidetään siis homma simppelinä: spelttimurot ovat yksinkertaisesti hyvä ja ravinteikas vaihtoehto aamun alkajaisiksi.

Oikein oivalliset Sun Speltin spelttimurot mitä mainioimmin vaikkapa maidon, viilin, jogurtin, hedelmien tai marjojen kanssa.

Tiesitkö, että Luomuliitto valitsi SunSpeltin Spelttimurot vuoden 2018 Luomutuotteeksi?  

Voittajat julkistettiin 18.10. Luomuelintarvikepäivässä Helsingissä. Valinnan tehneen asiantuntijaraadin mukaan Sunspelt on tuonut terveellisen, luonnonmukaisen ja kotimaisen vaihtoehdon hyvin kilpailluille muromarkkinoille. 

– Hyvien asioiden ei tarvitse olla monimutkaisia. Pyrin itse siihen, että ruuan täytyy tuntua ja maistua hyvältä, Sunspelt Oy:n toimitusjohtaja Kari Kaipainen totesi.

– Kuluttajia kiinnostaa yhä enemmän tuotteiden alkuperä. Tässä tuotteessa yhdistyvät raaka-aineen kotimaisuus sekä tuotteen hyvä ja aito viljan maku, kiittelee Luomuliiton puheenjohtaja Pauli Talvitie.

Lisätiedot

  • EAN: 6430011740574
  • Ainesosat:

    Speltti*, suola (0,9%)

    * = Luomulaatua

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Myslit ja murot, Speltti
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, vegaaninen