Special-suklaalevy, quinoa, 100 g

Special-suklaalevy, quinoa, 100 g
4,65 €
( 46,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Muhkea murosuklaa vie kielenkin mennessään!

Yksityiskohdat

Huikea herkku on tämä vegaaninen ja gluteeniton riisi-quinoamurosuklaa, jossa on rouskuvan rapsakka koostumus ja suutuntuma vailla vertaa! Luomulaatuinen lumous - haukkaa ja hurmaannu hetkessä!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4024297014461,4024297014805
 • Ainesosat: Ainesosat:
  raakaruokosokeri*, kaakaovoi*, kaakomassa*, kuivattu riisiglugoosisiirappi* ( 16 % ), riisi-quinoa muro*2 % ( riisi*, quinoa*, raakaruokosokeri* ), jauhettu vanilja*, merisuola.
  * = luomulaatua

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Sveitsi
 • Tuotetyyppi: Suklaalevyt ja -patukat
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen