Solidago kultapiisku-uute, 50 ml

Solidago kultapiisku-uute, 50 ml
14,95 €
( 299,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Vogelin Solidago on puhdistuskuurilaisen ylin ystävä!

Yksityiskohdat

A. Vogelin Solidago on kultapiisku-uute, jota käytetään usein puhdistavien kuurien yhteydessä. Sollidago onkin noussut suureen suosioon etenkin virtsateiden hyvinvoinnista ja kuona-aineiden karkottamisesta kiinnostuneiden keskuudessa. 


Kultapiiskua (Solidago virgaurea) on käytetty rohdoksena jo keskiajalla, joilloin sitä käyttiin mm. ulkoisesti haavojen hoidossa. Jo Elias Lönnrot kirjoitti ammoisina aikoina kultapiiskusta: "Lääkevoima vahvistava, kutistuttava ja vesittävä." Kultapiiskun ainesosat lisäävät virtsan eritystä ja sitä käytetäänkin nestettä poistavana rohdoksena.

Annostus:

Aikuisille 10-20 tippaa tippaa 3 kertaa päivässä veden kera ennen ruokailua.

Solidago-kuurin aloitus pari päivää ennen kuukautisia voi lievittää hormonaalista turvotusta. Kuurien sopiva kesto on muutamasta päivästä 2-3 viikkoon.

Ei suositella henkilöille joilla on munuaissairaus.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100066429
  • Ainesosat: Kultapiisku-uute 100%
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: vegaaninen