Soijapapu, 500 g

Soijapapu, 500 g
1,99 €
( 3,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Papu täynnä proteiinia!

Yksityiskohdat

Luomuviljeltyjä kuivattuja soijapapuja. Soijapapu on runsasproteiinista ruokaa.

Soijapavulla on monipuolinen aminohappokoostumus, joten se on erinomainen vaihtoehto liharuuille. Soijapavusta voi valmistaa herkullisia keittoja, pihvejä ja murekkeita. Soijapapu on myös tofun perusaines.

Palkokasvit sisältävät runsaasti proteiineja sekä kuituja ja ovat ravintosisällöltään täysipainoista ravintoa sisältäen mm. rautaa sekä B-vitamiineja.

Soijapavuilla saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että soijapavutkaan eivät toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013860089
 • Ainesosat: Kuivattujen soijapapujen ravintosisältö/100 g:
  energiaa 360 kcal
  hiilihydraatteja 15,8 g
  proteiineja 35,9 g
  rasvaa 17,7 g
  kuitua 15,7 g
  kaliumia 1730 mg
  kalsiumia 226 mg
  rautaa 8,4 mg
  niasiinia 2,2 mg
  foolihappoa 370 μg.
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Pavut, Soija
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen