Soijalesitiinirae, 250 g

Soijalesitiinirae, 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Ikääntyvänkin iloksi!

"Nyt kun lomat ovat ohi, arkeen palaamista tukevat mahtavasti Reformin soijalesitiinirakeet. Lesitiini auttaa uudistumaan sekä tukee rasva-aineenvaihduntaa. Lisäksi se tekee vaikkapa smoothiesta tai raakasuklaasta samettisen pehmeää! Suosittelen erityisesti opiskeijoille sekä kunnonkohottajille."

-Maria

Yksityiskohdat

Tässäpä helppokäyttöinen, valkaisematon soijalesitiinirae hyvinvointisi tueksi. Soijalesitiini on luontainen, soijapavuista valmistettu raemutoinen ravintolisä, jota voi varsin näppärästi sekoittaa monen aterian joukkoon. Reform Lecithin -lesitiinirakeet ei sisällä lainkaan geenimuunneltua soijaa.

Soijalesitiini koostuu pääosin ns. fosfolipideistä, joita tarvitaan elimistömme kaikkien solukalvojen rakenteisiin, hermoston toimintaan ja tasapainoiseen rasva-aineenvaihduntaan.

Lesitiiniä tarvitaan maksan toimintaan ja ohjaamaan rasvojen kulkua elimistössä. Näin se vaikuttaa edullisesti mm. rasva- ja kolesteroliaineenvaihduntaan. Lesitiiniä käytetään usein myös aivojen täsmäravintona.

Fosfolipidien tarve lisääntyy mm. fyysisessä rasituksessa. Lämmöllä suosittelemmekin soijalesitiiniraetta erityisesti kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille, sydänterveydestään huolehtiville, kasvuikäisille koululaisille ja opiskelijoille, työssään kuormittuville, senioreille ja kasvissyöjille.

Reform Lecithin on tuotettu mahdollisimman hellävaraisilla menetelmillä. Valkaisematon lesitiini ei ole yhtä kauniin valkoista ja fosfolipidien suhteen yhtä vahvaa kuin orgaanisilla liuottimilla valkaistut ja konsentroidut lesitiinit. Lesitiinin valinnassa on kuitenkin haluttu panostaa mahdollisimman eettiseen ja vähän prosessoituun luonnonaineeseen.

Käytä soijalesitiiniä seuraavasti (vaikuttava aine Soijalesitiinin sisältämä koliini, fosfatidyylikoliini):
- Edistämään rasva-aineenvaihduntaa
- Tasapainottamaan maksan normaalia toimintaa
- Sydämelle ja verenkierrolle
- Edistämään homokysteiiniaineenvaihduntaa
- Tärkeiden rakennusaineiden lähteeksi aivoille ja hermostolle


Annostusohje:
2 - 3 teelusikallista (5 - 7,5 g) päivässä.

Nauti lesitiinirakeet sellaisenaan tai esim. jogurttiin, myslin, puuron tai vaikka smoothien joukkoon sekoitettuna.

Käyttörajoitukset: Tuote sisältää soijaa. Saattaa aiheuttaa oireita kaikkein herkimmille soija-allergikoille.

Soijalesitiini saattaa hidastaa joidenkin rasvaliukoisten lääkeaineiden tai ravintolisien imeytymistä. Nauti lääkkeet ja ravintolisät 1 – 2 tuntia ennen soijalesitiiniä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6416227024011,6416227024035
  • Ainesosat: Soijalesitiinirae
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Lesitiini
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen