Soijajuoma, natural, 1000 ml

Soijajuoma, natural, 1000 ml
2,59 €
( 2,59 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Soijajuoma solakkana pitää!

Yksityiskohdat

Provamelin luomulaatuinen soijajuoma natural sopii erityisen hyvin ruuanlaittoon, koska se on makeuttamatonta ja maustamatonta. Ei lisättyä sokeria tai suolaa.

Monipuolisesta Provamel-tuotevalikoimasta löytyy juomia eri käyttötarkoituksiin ja makumieltymyksiin. Käytä lehmänmaidon tilalla ruuanlaitossa ja leivonnassa, myslissä ja muroissa, smoothieissa ja jälkiruuissa jne. Provamelin juomat ovat luontaisesti ravitsevia, eivätkä sisällä tyydyttyneitä eläinrasvoja tai kolesterolia, ja ovat laadukkaan kasviproteiinin lähde. Soijasta saat lisäksi välttämättömiä omega-3-rasvahappoja.

Provamelin tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti, jo 30 vuoden ajan. Tuotantoprosessi on täysin hiilidioksidineutraalia. Luomuviljelyssä ei käytetä keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Luomu myös ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja kieltää geenimuunneltujen raaka-aineiden käytön. Kasviperäiset maitotuotteet ovat lehmänmaitotuotteita huomattavasti ekotehokkaampia myös hiilidioksidipäästöjen kannalta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 5411188513513
 • Ainesosat: Ainesosat: vesi, kuoritut soijapavut* (7,2%). *=luomulaatuinen

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 35 kcal
  Proteiinia 3,7 g
  Hiilihydraatteja 0,1 g (josta sokereita 0,1 g)
  Rasvaa 2,1 g (josta tyydyttynyttä 0,4 g)
  Ravintokuitua 0,6 g
  Natriumia 0,01 g
 • Alkuperämaa: Belgia
 • Tuotetyyppi: Maitojuomat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen