Soijajuoma, kalsiumrikastettu, 1 l

Soijajuoma, kalsiumrikastettu, 1 l

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Mahtava valinta ilman muuuuuta!

Yksityiskohdat

Provamel-sarjan mukavanmakuisesta Soijajuoma + kalsiumista saat yhtä paljon kalsiumia kuin lehmänmaidosta. Lisätyn luontaisen kalsiumin lähteenä toimii Lithothamnium calcareum -merilevä. Soijajuoma on miedosti makeutettu omenamehulla ja se maistuukin siksi mainiosti myös muksuille - vaikkapa murojen seassa.

Tämä maukas mahtijuoma on luontaisesti gluteeniton, maidoton, laktoositon valinta - kulauta kitaasi ja innostu itsekin!

Käytä tätä terhakoittavaa soijajuomaa lehmänmaidon tilalla ruuanlaitossa ja leivonnassa, myslissä ja muroissa, smoothieissa ja jälkiruuissa, jne.

Provamelin soijajuomat ovat luontaisesti ravitsevia, eivätkä sisällä tyydyttyneitä eläinrasvoja tai kolesterolia, ja ovat laadukkaan kasviproteiinin lähde. Soijasta saat lisäksi välttämättömiä omega-3-rasvahappoja.

Provamelin tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti, jo 30 vuoden ajan. Tuotantoprosessi on täysin hiilidioksidineutraalia (CO2 neutral). Luomuviljelyssä ei käytetä keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Luomu myös ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja kieltää geenimuunneltujen raaka-aineiden käytön.

Kasviperäiset maitotuotteet ovat lehmänmaitotuotteita huomattavasti ekotehokkaampia myös hiilidioksidipäästöjen kannalta.

Tuotteissa käytettävät soijapavut eivät tule sademetsäalueilta tai maailmanmarkkinoilta, vaan pieniltä itsenäisiltä luomutuottajilta. Käytettävien soijapapujen hankintaketjun jäljitettävyyttä varmistetaan yhteistyössä riippumattoman valvontatahon kanssa, ja jokainen tuotantovaihe pellolta purkkiin on tarkkaan kontrolloitu .

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 5411188083177
 • Ainesosat: Ainesosat: vesi, kuoritut soijapavut* (7,2%), omenamehutiiviste* (3,3%), Lithothamnium calcareum* merilevä (0,4%), merisuola.
  * = luomulaatua.

  Ravintosisältö/100 ml:

  Energiaa 45 kcal
  Proteiinia 3,7 g
  Hiilihydraatteja 2,4 g
  joista sokereita 2,4 g
  Rasvaa 2,1 g
  josta tyydyttynyttä 0,4 g
  Ravintokuitua 0,6 g
  Suolaa 0,06 g
  Kalsiumia 120 mg (*15%)
  Magnesiumia 56,9 mg (*15%)
  *vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 • Alkuperämaa: Belgia
 • Tuotetyyppi: Maitojuomat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen