Slim plus - tee

15 pss
Slim plus - tee
15 pss
4,20 €

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Liiallisen ruokahalun taltuttaja - Slim plus - tee antaa kiloille kyytiä!

“Ihana tee, maistuva, hyvä ja mieto maku, laittaa nesteet hyvin liikkeelle. Mielikin kirkastuu tätä teetä nauttien!"

- Kati"Tämäkin tee-sekoitus on mukavia yllätyksiä täynnä - se ensinnäkin maistuu miedolta ja todella hyvältä - se tasapainottaa kehoa ja tuo harmoniaa."

- Kati

Yksityiskohdat

Korkealaatuinen luontaisesti kofeiiniton tee, joka antaa ähkylle ololle äkkilähdön mm. sisältämänsä ruuansulatusta avittavan fenkolin ansiosta.

Herkullisten, luonnollisten ainesosiensa (mm. fenkoli , lehmuksen lehdet ja galangalin juuren) uskotaan hillitsevän ruokahalua ja pitävän siemailijansa kaukana karkkipurkilta.

Tämän tuotteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti sekä painonpudotuksen että detox-kuurien tukena. Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja moninaista hyvinvointia myös kuukautisten aikana.

Käyttö: yksi pussi kupilliseen kuumaa vettä tai kaksi pussia mukilliseen.

Tohtori Malcolm Stuart on tunnettu englantilainen tutkija, joka on erikoistunut lääkekasveihin ja -yrtteihin. Vuosikymmenien kokemuksen pohjalta hän on kehittänyt tämän laadukkaan sarjan funktionaalisia teelaatuja edistämään ihmisten hyvinvointia. 

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 15 pss
  • EAN: 811639000220
  • Ainesosat: Ainesosat: fenkoli (53%), lehmuksen lehti (15%), voikukan juuri, maissi silkki, galangal juuri (6 %), vihreä kaura, luontainen appelsiiniaromi.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee