Sivellinsaippua, 40 g

Sivellinsaippua, 40 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Pese ja huolla siveltimiäsi - luonnollisesti!

Yksityiskohdat

Kylmämenetelmällä valmistettu sivellinsaippua puhdistaa siveltimet luonnollisesti ja pidentää niiden käyttöikää. Siveltimet on hyvä pestä kerran viikossa.

Käyttö:

Kasta siveltimen harjaosa vedelle ja pyöritä harjaosaa saippuassa, huuhtele huolellisesti. Anna siveltimen kuivua tasaisella alustalla. Anna saippuan kuivua ennen kannen sulkemista.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys, ekologisuus ja kulujaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

Lisätiedot

  • EAN: 6430064010006
  • Ainesosat: INCI: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Titanium dioxide (Cl 77891), Chromium oxide (Cl 77289). Valmistettu kylmämenetelmällä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Siveltimet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka