Sitruunasiiderietikka, 500 ml

Sitruunasiiderietikka, 500 ml

Normaali hinta: 5,99 €

Special Price 3,49 €

( 6,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood vegaaninen
Sitruunasiiderietikka tukee ruuansulatuksen toimintaa - nappaa shottina ennen aterioita!

Yksityiskohdat

Huom! Tämän aivan ihanan etikan parasta ennen -päivä on 1.2.2020, joten saat sen nyt huisin halvalla!

Tämä korkealaatuinen sitruunasiiderietikka on vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä valmistettu 100% sitruunasta perinteisesti ja luonnollisesti fermentoimalla. Tästä ei enää hinta-laatusuhde voi paljoa parantua!

Railakkaan raikkaalta maistuva sitruunasiiderietikka edistää ruuansulastusta terhakan tehoaineensa sitruunan (Citrus limon ) ansiosta!
Kaupanpäällisenä se myös
 maistuu mahtavalta sekä shottina että salaateissa!

Hienostuneen makuprofiilinsa ansiosta mainetta niittänyt sitruunasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Sen käyttö on helppo ja edullinen tapa sekä tukea terveyttään että helisytellä makunystyröitään.

Korkealaatuinen Fuitforce-sarjan sitruunasiiderietikka on valmistettu ihan pelkistä sitruunoista. Niistä on puristettu niiden mehu ja mehusta on perinteiseen tapaan fermentoimalla valmistettu siideriä, josta on puolestaan tehty etikkaa. Sitruunamehua tai -etikkaa ei ole kuumennettu missään valmistusvaiheessa.

Koska tämä korkealaatuinen etikka on pastöroimatonta, suodattamatonta ja valmistettu perinteisesti fermentoimalla, siinä ovat visusti tallella kaikki terveyttä edistävät ainesosat. Suodattamattomuutenda ansiosta etikka on luonnostaan hiukan sameaa ja kun pullon avaa, etikan väri vaihtuu hivenen.

Tämän siiderietikan ainoa raaka-aine on antioksidanttirikas sitruuna (Citrus limon), joka tutkitusti vaikuttaa myönteisesti ruuansulatukseen. Siksi suosittelemmekin tätä ensiluokkaista etikkaa nautittavaksi shottina puolisen tuntia ennen ruokailua.

Sitruunasiiderietikan käyttö:

Sitruunamarjasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää salaatinkastikkeissa tai marinadeissa mutta oikein oivallisesti myös terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista siiderietikkaa. 1-2 teelusikallista siiderietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.
VINKKI: Lisää siiderietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Sitruunasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

Aamushotti:
Yön aikana keho puhdistuu toksiineista, jolloin elimistöön muodostuu happamuutta. Aamulla kannattaakin nauttia ruuansulatusta avittava terveysshotti, joka valmistuu seuraavasti: sekoita 1 dl:n lämmintä vettä 2 teelusikallista sitruunasiiderietikkaa ja nauti shotti heti aamusta, tyhjään vatsaan.

Säilytys:

Säilytetään suljettuna, säilyy rajoittamattoman ajan.

Lisätiedot

  • EAN: 846548090512
  • Ainesosat: 100 % sitruunamehu.
  • Alkuperämaa: Turkki
  • Tuotetyyppi: Etikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen