Sitruuna-inkivääri-yrttitee

20 pussia
Sitruuna-inkivääri-yrttitee
20 pussia

Normaali hinta: 3,99 €

Special Price 3,45 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Virkeyttä ja vibaa punttiin!

"Clipperin Sitruuna-inkivääritee on pitkäaikainen teesuosikkini. Juuri sopivasti inkiväärin poltetta sisältävä tee saa käheän kurkun paranemaan ja mielen virkoamaan. Inkiväärisen iskun vuoksi käytän tätä teetä toisinaan myös smoothieiden pohjana. Joskus jos tahdon lempeämmän juoman, laitan sekaan hunajaa ja kauramaitoa. Suosittelen lämpimästi - etenkin näin ilmojen kylmetessä ja flunssa-aikaan."

- Antti, Helsinki

“Lempeän lämmittävin makuyhdistelmä ikinä <3”

- Jenna

Yksityiskohdat

Clipperin Sitruuna-inkivääritee on asiakkaidemme suursuosikki: virkistävä ja maukas, kivan kirpeän sitruunainen mahtijuoma, johon iskevä inkivääri tuo mukavaa potkua! Mukana teessä temmeltää tujaus makua antavaa lakritsinjuurta, joka avittaa mm. ruuansulatusta.

Tämän teen sisältämä, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta. 

Tämän mahtiteen sisältämä, herkullisen makoisa lakritsinjuuri vahvistaa vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille.

Clipperin Sitruuna-inkivääritee on innostava ihanuus, jota suosittelemme suurella sydämellä.

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan ja se on tuonut markkinoille mm. alkuperäisen reilun kaupan teen, ensimmäisen luomulaatuisen Freeze-Dried -pikakahvin ja ensimmäisen luomu-kaakaojuoman.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5021991200083
  • Ainesosat: Ainesosat: Sitruunaruoho*, inkiväärijuuri*, lakritsijuuri*, sitruunankuori*, luonnolliset aromit. *=luomulaatua.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen