Sitruuna-inkivääri-yrttitee

20 pussia
Sitruuna-inkivääri-yrttitee
20 pussia
3,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Virkeyttä ja vibaa punttiin!

"Clipperin Sitruuna-inkivääritee on pitkäaikainen teesuosikkini. Juuri sopivasti inkiväärin poltetta sisältävä tee saa käheän kurkun paranemaan ja mielen virkoamaan. Inkiväärisen iskun vuoksi käytän tätä teetä toisinaan myös smoothieiden pohjana. Joskus jos tahdon lempeämmän juoman, laitan sekaan hunajaa ja kauramaitoa. Suosittelen lämpimästi - etenkin näin ilmojen kylmetessä ja flunssa-aikaan."

- Antti, Helsinki

Yksityiskohdat

Virkistävä ja maukas kivan kirpeän sitruunainen ja lämmittävä inkivääri-yrttitee. Mukana tujaus makua antavaa lakritsia. Lakritsinjuuri on monipuolinen yrtti, joka sisältää paljon aktiivisia ainesosia kuten flavonoideja.

 

Innostava ihanuus, jota suosittelemme suurella sydämellä.

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan ja se on tuonut markkinoille mm. alkuperäisen reilun kaupan teen, ensimmäisen luomulaatuisen Freeze-Dried -pikakahvin ja ensimmäisen luomu-kaakaojuoman.<br/><br/>

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5021991200083
  • Ainesosat: Ainesosat: Sitruunaruoho*, inkiväärijuuri*, lakritsijuuri*, sitruunankuori*, luonnolliset aromit. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen