Sinni-yrttishotti, jättipullo, 500 ml

Sinni-yrttishotti, jättipullo, 500 ml
69,95 €
( 139,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon maakunta superfood vegaaninen
Sinun puolellasi arjen haasteiden voittamiseksi!

Yksityiskohdat

Elämänpyörteissä tarvitaan toisinaan tasapainottajaa - ja tässäpä sitä ruusunjuurenkin tarmolla ryyditettynä koko ponteva pullollinen!

Lapset päiväkotiin tai kouluun, kiireessä töihin ja kokoukseen, tärkeä asiakastapaaminen, lasten vienti harrastuksiin, treenatakin pitäisi ehtiä. Kuulostaako tutulta?

Taistelija -geelishotti auttaa Sinua keskittymään ja pitämään stressikäyrän loivempana sisältämänsä ruusujuuren ansiosta. Pohjoisen parhaista superfoodeista valmistettu tarmontuoja antaa lisäpotkua kiireiseen päivään ja auttaa palautumaan päivän pyörityksestä.

Taistelija-geelishotin sisältämä ruusujuuri on Lapin oma voimayrtti, pohjolan ginseng, joka tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Ota siis ruusujuuri avuksesi arjen haasteisiin!

Taistelija-jättipullo on todella riittoisa (500 ml) ja ekologinen vaihtoehto kotikäyttöön. Sen sisältö on sama kuin pienemmissä pakkauksissa; Taistelija-geelishotissa ja pienemmässä pullossa.

Annostus:
1-2 tl päivässä. 2 tl annoksessa on ruusujuuren vaikuttavia aineita rosavineja 8,1 mg ja salidrosidia 4,4 mg

Käyttö:
Nautitaan sellaisenaan. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smoothieen, maustamattomaan jogurttiin tai puuroon. Soveltuu erionmaisesti myös ravintoloille, kahviloille ja baareille ammattilaiskäyttöön.

Alkuperä:
Tuotteen ruusujuuri on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä ja Kemijärveltä.

Tämä tuote sisältää ruusujuurta. Pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin.

Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuotei ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055010176
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Ruusujuuri, nokkonen, kasviglyseroli.

  Energiasisältö: 17 kcal / tl.

  Kasviglyseroli ei nosta verensokeria.

  Maidoton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: laktoositon, maakunta, superfood, vegaaninen