Sinkki-echina-C-vitamiinisuihke, 20 ml

Sinkki-echina-C-vitamiinisuihke, 20 ml
14,95 €
( 747,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Suihkauta vastustuskyky voimakkaaksi!

Yksityiskohdat

Puhdas+ Sinkki & Echina & C-vitamiini on helppokäyttöinen vastustuskyvyn boostaaja, jolla saat kätevästi ja tehokkaasti imeytettyä terveellisiä aineksia koko perheelle. Suuhun suihkautellessa sinkki tuhoaa haitallisia bakteereja suussa ja nielussa sekä estää niiden uudelleen kasvua.

Tämä tuote on mieletön kombo, se sisältää sinkin lisäksi myös auringonhattu-uutetta sekä c-vitamiinia, joka tukee immuniteettia ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Puhdas+ sinkkisuihke on säilöntäaineeton, koska sen sisältämät puolukka ja pihlajanmarja toimivat luonnon omina ”säilöntäaineina”.Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003586
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, ksylitoli, puolukkamehutiiviste, L-askorbiinihappo, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), pihlajanmarjamehutiiviste, sinkkibisglysinaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa, gluteenia, sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: C-vitamiini, Sinkki
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen