Sinkkiasetaatti, 48 g

80 tablettia
Sinkkiasetaatti, 48 g
80 tablettia
5,50 €
( 114,58 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Imeskeltävä sinkkiasetaatti buustaa vastustuskykysi kukoistukseen!

Yksityiskohdat

Tiesithän, että asetaattimuotoinen sinkki on täsmäase vastustuskykysi tueksi? Imeskeltävä sinkkiasetaatti saa lentsun loitolle ja olon kohenemaan!

Sinkkihän tunnetusti edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Tabletin hidas imeskely parantaa sinkin vaikutuksia.

Makrobios-sarjan Sinkkiasetaatti on vaikutuksiltaan vahva, imeskeltävä, lakritsanmakuinen sinkkiasetaattitabletti, joka on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille.

Makeutettu ksylitolilla. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa. Tuote on vegaaninen valinta, terveytesi tueksi.

ANNOSTUS: Kuuriluontoisesti, 1-8 tabl. 10-80 mg sinkkiä (100-800 % päivän saantisuosituksesta). Kuurin pituus: 7 päivää.

PS: Ethän ylittele suositeltua annostusta tai jätä purnukkaa perheen pienimpien hyppysiin, kiitos. Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 80 tablettia
  • EAN: 6418646012174
  • Ainesosat:

    Makeutusaine (ksylitoli), sinkkiasetaatti (6 %), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), lakritsiaromi, makeutusaine (stevioliglykosidit).

    Vatsaystävällinen. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Sinkki
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen