Sininen spirulinajauhe (Blue spirulina powder), 50 g

Sininen spirulinajauhe (Blue spirulina powder), 50 g
33,90 €
( 678,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton rawfood superfood vegaaninen
Sininen spirulina + Instagram ne yhteen sopii!

Yksityiskohdat

Tämä sähkönsininen viettelys saa vängän värinsä spirulinan phytosyaniinista (Arthrospira Platensis Spirulina).

Sininen spirulina toden totta kestää sekä katsetta että käyttöä! Se värjää aisteja hivelevän kauniiksi niin smoothiet, vanukkaat kuin leipomuksetkin. Sininen spirulina sopii mitä mainioimmin myös heille, jotka ovat joutuneet pitämään nenistään kiinni juodessaan "tavallisella" eli väriltään vihreällä spirulinalla ryyditettyjä juomia.

Maultaan tämä sininen spirulina on todella neutraalin makuista - se sopii myös perinteisen spirulinan vahvaa aromia vierastaville. 

Visuaalisesti huikaiseva, syvänsininen spirulina on 100% luonnollinen ja vegaaninen valinta, joka ei juuri maistu miltään. Ravitsemuksellisesti myös tämä spirulina on terveyttä tulvillaan - esimerkiksi antiokdisantteja pullollaan.

Lisää siis teelusikallinen sinistä spirulinaa smoothieesi tai kippaa sitä vaikkapa nuudeliannokseesi! Vain taivas (jos sekään) on rajana tämän mahtispirulinan luovalle käytölle! Sinisen spirulinan kanssa mahdotonkin muuttuu mahdollisesti - testaa ja innostu itsekin!

Yksi 50 gramman pussi sisältää 50-70 annosta (yksi annos on 1/2 -1 tl).

Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, ettei pontevinkaan pulveri tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Ethän myös ylitä ohjeistettua annostusta tai jätä pussia perheen pienempien ulottuville.

Lisätiedot

  • EAN: 7350099240027
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Spirulina
  • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen