Siniherneenkukkajauhe (Butterfly Pea Powder), 50 g

Siniherneenkukkajauhe (Butterfly Pea Powder), 50 g

Normaali hinta: 22,90 €

Special Price 4,99 €

( 99,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Tee "taikuutta" ja rikasta ravintoasi siniherneenkukkajauheen avulla!

Yksityiskohdat

Tämän tuotteen parasta ennen päiväys on 31.07.2020, joten saat sen nyt edulliseen hintaan!Tässäpä ravintoasi rikastamaan ja visuaalisia iloja ilmoille kirvoittamaan purppuranturkoosi jauhe, joka on valmistettu kuivatusta ja jauhetusta siniherneen kukasta (Butterfly Pea)

Siniherneenkukkajauhe on ilo silmälle ja makunystyröille. Tuo taianomainen puhtipulvi vaihtaa näyttävästi väriään, kun siihen sekoittaa sitruuna- tai limemehua.

Antioksidanttirikas siniherneenkukkajauhe taistelee rinta rottingilla - Sinun puolellasi vapaita radikaaleja vastaan!

Siniherneenkukkajauheen avulla väsäät murkinoista aisteja hiveleviä väriviettelyksiä - ja samalla rikastat ravintoasi terveellisempään suuntaan. Vegaaninen siniherneenkukkajauhe onkin noussut Ayurvedan pohjalta ponnistavien, ihon, silmien ja hiusten hyvinvointia arvostavien ihmisten keskuudessa suureen suosioon ravintorikkautensa ansiosta. Myös kollageenin tuotantonsa buustaamisesta kiinnostuneet ovat ottaneet siniherneenkukkajauheen avosyliin ruokavaliotansa rikastuttamaan.

Siniherneenkukkajauhe on luonnollinen, kofeiiniton tarmontuoja, joka taikoo kroppasi täyteen positiivista energiaa!

Siniherneenkukkajauhe on peräisin Thaimaan villeistä viidakoista, joissa luonnonmukaisesti kasvatetuista siniherneen kukista vain kaikkein parhaimmat on hellävaraisesti kuivattu ja jauhettu - Ruohonjuurenkin asiakkaiden iloksi ja hyödyksi.

Siniherneenkukkajauheen käyttö:
Kaada mukiin kuumaa vettä ja pirskauta sinne luomusitruunasta mehua joukkoon. Lisää sekaan teelusikallinen siniherneenkukkajauhetta - ja saat aikaan taikuutta ihan käden käänteessä! Kukkea kulauteltava vaihtaa väriä sinisestä purppuraksi ihan silmiesi edessä. Testaa ja innostu itsekin!

Siniherneenkukkajauhe sopii mitä mainioimmin myös vaikkapa pastan värjäämiseen - tai ihan minkä vaan herkun värittämiseen entistäkin ehommaksi! 

Yksi 50 gramman pussi sisältää 15 annosta (yksi annos on 1-2 tl).

Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Ethän myös ylitä ohjeistettua annostusta tai jätä pussia perheen pienempien ulottuville.


Lisätiedot

  • EAN: 7350099240034
  • Alkuperämaa: Thaimaa
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen