Silmävirkiste, 50 ml

Silmävirkiste, 50 ml
29,95 €
( 599,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Virkistävää hoitoa väsyneille, rasittuneille silmille.

"Silmävirkiste on mahtava apu siitepölyaikaan kuurina, silmät kiittävät ja kutinat ovat tiessään - luottotuotteeni jo 10v!"

- Kati

Yksityiskohdat

Dr. Hauschka -sarjan Silmävirkiste sopii erityisesti silmälasien sekä piilolinssien käyttäjille tai allergian aiheuttamasta silmä-ärsytyksestä kärsiville.

Vegaaninen.

Dr. Hauschka Silmävirkiste on erinomainen tuote niille, jotka käyttävät silmälaseja tai piilolinssejä, ovat allergisia siitepölylle tai työskentelevät paljon tietokoneen ääressä.

Tämä ihosi ihana ystävä on 100 % luonnonkosmetiikkaa ja se on sertifioitu NATRUE-standardin tai BDIH-merkinnän tai molempien mukaan. Ei sisällä synteettisiä väri- eikä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikoneja tai PEG:tä. Tuote ei sisällä laisinkaan synteettisiä hajusteita. Tuotteita ei myöskään testata missään vaiheessa eläimillä. Luomulaatuiset tai biodynaamiset, reilun kaupan sertifioidut raaka-aineet takaavat mainion tehon ja mojovan laadun tuotteille. Tuotteet testataan dermatologisesti.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829004856,4020829030671,4020829701595
  • Ainesosat: Aqua, Euphrasia Officinalis, Foeniculum Vulgare, Alcohol, Anthyllis Vulneraria, Chamomilla Recutita, Camellia Sinensis, Rosa Damascena.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Silmävirkiste
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen