Silmänympärysvoide, Villiruusu, 10 ml

Silmänympärysvoide, Villiruusu, 10 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kosteuttava ja ravitseva voide aikuiselle silmänympärysiholle.

Yksityiskohdat

Elvyttävä villiruusun siemenistä saatu öljy sekä maksaruohouute stimuloivat silmiä ympäröivää ihoa ja sidekudosta. Voide vähentää pieniä ryppyjä ja silmäpusseja. Silmäruoho (Euphrasia) rauhoittaa ihoärsytyksiä. Sopii piilolinssien käyttäjille. Tuoksuton.

Käyttö: Taputtele hyvin pieni määrä kevyesti silmän sisänurkasta alkaen ulos- ja ylöspäin pieni määrä voidetta. Voit käyttää sitä sekä päivällä että yöllä.

Villiruusu-tuotteet suojaavat, elvyttävät ja ravitsevat ihoa, jossa on jo ikääntymisen merkkejä, kuten ilmeryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Säännöllisen käytön aikana ihosta tulee elinvoimainen, joustava ja sileämpi.

Weleda-sarjan Villiruusu-linjan tuotteisiin käytettävä villiruusu kasvaa vapaana Chilen Andien karujen rinteiden sertifioiduilla keräilyalueilla. Villiruusu viihtyy hyvin viileillä ja sateisilla vuoristoseuduilla. Sen oksat ja versot ovat terävien piikkien peitossa. Se kukkii vaaleanpunaisin, valkoisin ja joskus keltaisin kukin.

Rosa Moschatan ruusunmarjan siemenistä puristetaan arvokasta öljyä. Myös kasvin kukkia ja lehtiä on kauan käytetty kansanlääketieteessä, ja Weledakin käyttää villiruusun lehtiuutetta joissain tuotteissaan.

Öljyssä on ainutlaatuinen yhdistelmä A- ja E-vitamiinia, olennaisia rasvahappoja ja antioksidantteja. Ne tukevat ihon luonnollista kosteuttamista ja uudistumista. Öljyä on perinteisesti käytetty estämään ja vähentämään arpikudosta ja pigmenttivirheitä ihossa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638080088,4001638097208
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Persikansiemenöljy, Manteliöljy, Alkoholi, Jojobaöljy, Hydrolysoitu mehiläisvaha, Villiruusunsiemenöljy, Oliiviöljy (saippuoitumaton), Sedum purpureum -uute, Glyseryylistearaatti SE, Silmäruohouute, Ksantaanikumi, Saippuoitu mehiläisvaha
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Silmänympärysvoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka