Silmämeikkisivellinduo, kaksipäiset siveltimet

Silmämeikkisivellinduo, kaksipäiset siveltimet
12,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Kompakti sivellinduo täydellisen silmämeikin tekoon!

“On melkeinpä ihan sama onko miten hyvä luomiväri ostettu jos siveltimet eivät ole hyvät. Parhaimman hyödyn saa lempi luomiväristään irti kun on kunnon siveltimet. Näillä kahdella silmämeikki siveltimellä silmämeikistä saa ammattimaisen tuloksen helposti ja mikä parasta, kaksipäinen sivellin mahdollistaa nopeaa levitystä kiireisenäkin aamuna. ”

- Hanna

Yksityiskohdat

Täydellinen silmämeikki tavoitteena? Tämä uskomattoman kompakti silmäsivellinduo pitää sisällään neljä erilaista sivellinpäätä, jolla luot minkä tahansa lookin silmämeikkiisi. Sisältää pullean häivytys- & pohjustussiveltimen, varjostus- ja pehmennyssiveltimen, rajaussiveltimen (joka sopii myös kulmakarvoihin), sekä pienemmän siveltimen tarkempaan työskentelyyn tummien sävyjen kanssa.

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti. 

Lisätiedot

  • EAN: 0079625012170,079625012170
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Sivellinsetit
  • Ominaisuudet: vegaaninen