Silmämeikinpoistoöljy, 30 ml

Silmämeikinpoistoöljy, 30 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Poistaa "pakkelit" tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Yksityiskohdat

Hellävarainen puhdistusöljy vedenkestävälle silmämeikille sekä erityisen aroille silmille. Sopii myös kutisevien ihottumien hoitoon silmänympärysalueilla ja luomilla. Lisätään kosteaan pumpuliin, painetaan luomella ja pyyhitään hellävaraisesti, venyttämättä ihoa. Sisältää hoitavaa silmäruohoa, jota käytetään mm. hoidettaessa silmätulehduksia homeopaattisesti.

Vegaaninen.

Käyttö: Levitä pieni määrä silmämeikinpuhdistusöljyä kostealle vanulapulle ja poista silmämeikki hellävaraisesti alaspäin suuntautuvin liikkein. Kun kaikki meikki on poistettu, huuhtele runsaalla vedellä.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Lisätiedot

 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:
  Manteliöljy , silmäruoho (Euphrasia officinalis) , tokoferoli (E-vitamiini). 

  INGREDIENTS / INCI: 
  Prunus amygdalus dulcis oil*. Euphrasia officinalis extract*. Tocopherol. 

  *=kbA. vegan
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Silmämeikin puhdistus
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen