Siitepöly, 100 g

Siitepöly, 100 g
9,95 €
( 99,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta rawfood superfood
Siitepöly saa sinutkin surraamaan!

"Siitepöly on virkeyttä lisäävä voimantuoja, joka elvyttää talvesta nuupahtaneen kehon ja mielen kukoistamaan! Luonnon oma vitamiinipommi - suosittelemme!"

- Heidi



"Siitepöly on syksyn tehoagentti, joka pitää vireystilan huikeana. Ajatella, että siitepölyssä on koko ympäröivän luonnon moninaisuus ja kaikkien kasvien se kaikkein parhain tuotos yhdessä teelusikallisessa. Pesosen siitepölyssä on valtavan laaja kasvien variaatio, sillä purkissa on monenvärisiä siitepölypalloja. Huippuyhdistelmä myös ekaluokkalaisen kaura-aamupuurossa: kaakaovoi, baobab-jauhetta, hunajaa ja kultaisia siitepölypalloja ripoteltuna pinnalle. Njam!"

- Hanna

Yksityiskohdat

SIITEPÖLY LOPPUNUT TÄLTÄ KAUDELTA - SAATAVUUSKATKOS ALKUSYKSYLLE 2018 SAAKKA.

Ajatella, että siitepölyssä on koko ympäröivän luonnon moninaisuus ja kaikkien kasvien se kaikkein parhain tuotos yhdessä teelusikallisessa. Siitepöly onkin elämäniloa kirvoittavaa mutusteltavaa, joka estää lempeäkin lerpahtamasta!

Siitepöly on luonnon oma puhtipommi, joka suorastaan tursuaa elinvoimaa! Vitalisoiva siitepöly saa taatusti Sinutkin surraamaan!

Tiesitkö, että mehiläisten keräämä siitepöly on ehkäpä planeettamme monipuolisinta ja ravinnetiheintä ruokaa? Siitepöly saa toden totta kaikki supervoimasi valloilleen! Testaa ja totea terhakoittava teho!

Siitepöly on varsinainen tehoagentti, joka pitää vireystilan huikeana.

Siitepölyn käyttö: Syö sellaisenaan. Lisää jogurttiin, viiliin, puuroon, pirtelöihin tai sekoita ja anna liueta nesteeseen (vesi, mehut).

Annostus: 1/4 tl-1 tl, aloita käyttö hyvin pienillä annoksilla. Yllätys ei liene, että siitepöly voi aiheuttaa oireita siitepölyallergisten keskuudessa.

Mehiläisten siitepöly soveltuu myös erinomaisesti itse tehdyn raakasuklaan valmistukseen.

Siitepölyä kerätään mehiläispesän suulle asetettavan suodattimen avulla, jonka läpi pesään pyrkivien mehiläisten jaloista siitepöly tippuu talteen pesän ulkopuolelle. Suodatin kerää 10-50% mehiläisten siitepölystä, jättäen riittävän määrän ruokaa myös mehiläisten omaan käyttöön.

Pesosen mehiläistarhojen Esa kertoo: "Mehiläisten parissa on kulunut 29 vuotta. Ammattimaisesti olemme hoitaneet mehiläisiä 13 vuotta. Tarhamme sijaitsevat Sastamalan ja Hämeenkyrön alueilla, missä maasto on peltojen, metsien ja pienten vesistöjen kirjomaa. Kukkavalikoima mehiläisillämme on hyvin monipuolinen.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6416287110006
 • Ainesosat: Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 345 kcal
  Proteiinia 25 g
  Rasvat 8-10 g
  Hiilihydraatit 47 g
  Ravintokuidut 12-14 g

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Siitepöly
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, rawfood, superfood