Siitepöly, 290 g

Siitepöly, 290 g
18,95 €
( 65,34 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton rawfood superfood
Siitepöly saa sinutkin surraamaan!

"Siitepöly on jokaisen aamu-smoothieni perusraaka-aine. Siitä saan aimo annoksen aminohappoja helposti!”

- Venla

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että mehiläisten keräämä siitepöly on ehkäpä planeettamme monipuolisinta ja ravinnetiheintä ruokaa?

Siitepöly saa toden totta kaikki supervoimasi valloilleen! Testaa ja totea terhakoittava teho! 


Siitepöly on varsinainen tehoagentti, joka pitää vireystilan huikeana. Ajatella, että siitepölyssä on koko ympäröivän luonnon moninaisuus ja kaikkien kasvien se kaikkein parhain tuotos yhdessä teelusikallisessa. Siitepöly onkin elämäniloa kirvoittavaa mutusteltavaa, joka estää lempeäkin lerpahtamasta!

Siitepöly sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B6, B9), A-, C-, D- ja E-vitamiineja, koentsyymejä, kasvisteroleja, bioflavonoideja, 31 eri rasvahappoa, DNA:ta, RNA:ta ja jopa 60 eri mineraalia.

Kuinka käyttää: Syö siitepölyä hanakasti sellaisenaan. Lisää jogurttiin, viiliin, puuroon, pirtelöihin tai sekoita ja anna liueta nesteeseen (vesi, mehut). Mehiläisten siitepöly soveltuu myös erinomaisesti itse tehdyn raakasuklaan valmistukseen.

Annostus: 1/4 tl-1 tl, aloita käyttö hyvin pienillä annoksilla. Yllätys ei liene, että siitepöly voi aiheuttaa oireita siitepölyallergisten keskuudessa.

Säilytys: Huoneen lämmössä tai kylmässä. Siitepöly säilyy mainiosti kylmässä pidempiaikaista säilytystä varten (esim. pakkasessa). Oikein säilötty siitepöly pysyy hyvänä jopa 12 vuotta! Siitepöly ei jäädy, koska sen kosteusprosentti on noin 3%. Jääkaapissa siitepöly säilyy hieman heikommin, varsinkin jos sitä käytetään säännöllisesti huoneenlämmössä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että siitepölykään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151805,6430043700225
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energia: 345 kcal
  Proteiinit: 25 g
  Hiilihydraatit: 47 g
  Rasvat: 8-10 g
  Ravintokuidut: 12-14 g
 • Alkuperämaa: Espanja
 • Tuotetyyppi: Siitepöly