Shea-kehäkukka-yleisvoide (Marigold Butter), 130 ml

Shea-kehäkukka-yleisvoide (Marigold Butter), 130 ml
22,95 €
( 176,54 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Jalkavoiteeksi - ja oikeastaan koko keholle.

" Tätä voi laittaa kaikkialle kehon kuivuuteen taipuvaisiin kohtiin. Toimiva konsti, jos ja kun joudut pesemään käsiäsi usein, olemaan kassalla kolikoiden kanssa, käsitellemään pahvia lähes päivittäin... pitää kädet hyvin hoidettuina ja antaa miellyttävän suojan joka ei lähde heti pois niinkuin usein käsivoiteiden kanssa käy."

- Kati

Yksityiskohdat

Flow Cosmeticsin Shea-kehäkukka-yleisvoide (Marigold Butter) sopii kaikille ihoalueille suojaamaan, hoitamaan ja kosteuttamaan. Taakse jääkööt sukkiakin rikkovat kuivat kantapäät! Kaikki  ihon karheus on nopeasti poissa ja voitkin vaivatta jatkaa askareitasi ilman rasvaista tunnetta iholla!

Tehoaineina sheavoi, ihoa rauhoittava sekä korjaava kehäkukkauute, antiseptiset eteeriset öljyt appelsiini, inkivääri, sitruuna ja teepuu. 

Sertifioituja luomuraaka-aineita 100 %. Kierrätettävä metallipakkaus.

Tämä tuote on vegaaninen.

FLOW COSMETICS ON SYNTYNYT UUDELLEEN!

Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikeiksi kivunneet, kotimaiset Flow Cosmeticsin tuotteet valmistetaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä yrityksen omassa pientehtaassa Riihimäellä. Flow Cosmeticsin valloittava valikoima koostuu aromaterapeuttisista, luonnonmukaisista kasvojen-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteista. Flow Cosmetics-tuotteiden laadukkaat raaka-aineet ovat huolella valittuja, koostumukset tiiviitä ja riittoisia. Testaa ja tykästy toden teolla!

Brändin uudelleensyntymisen myötä Flow Cosmeticsin tuotteet keskittyvät entistä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Flow’lla uskotaan, että on täysin mahdollista nauttia luksuslaatuisista luonnonkosmetiikkatuotteista hyvällä omatunnolla. Tuotteiden sydän ja sielu ovat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt. Uudistuksen myötä aromaterapian rinnalle nousevat uudet, innovatiiviset raaka-aineet, kiviterapia sekä chakroja hoitava ja tasapainottava tuotelinja. Kaikkien tuotteiden pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä, poltettavia tai mahdollisimman vähän jätettä tuottavia. Muovin käyttö pakkauksissa on minimoitu.

 

 • 100 % luonnolliset raaka-aineet ovat sertifioituja tai villinä kasvaneita, ei viherpesua.

 • Flow’lla suositaan suomalaisia, lähituotettuja raaka-aineita

 • Ympäristöystävälliset, tutkitusti tehokkaat ja innovatiiviset raaka-aineet

 • Kierrätettävät pakkaukset

 • Ei eläinkokeita 

 • Tavoitteena terapeuttiset tuotteet, jotka hoitavat kehon lisäksi mieltä

 • Ylpeästi suomalaista työtä

Lisätiedot

 • Ainesosat:

  INCI: Butyrospermum Parkii Butter*, Calendula Officinalis Extract*, Rosa Rubiginosa Seed Oil*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*, Citrus Limon Peel Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Zingiber Officinale Root Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Limonene**, Citral**, Linalool* Geraniol**

  * Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine
  ** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Karitevoi
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen