Shampoopala anti-hilse, teepuu-minttu-rosmariini , 64 g

Shampoopala anti-hilse, teepuu-minttu-rosmariini , 64 g
17,95 €
( 280,47 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta

Tämän päänahkasi ostaisi!

Yksityiskohdat

Rosmariinia, Tea Treeta ja piparminttua sisältävä, hilseilevälle päänahalle, Helsingin Herttoniemessä valmistettu oivaakin oivempi zero waste -shampoo, joka riittää pitkälle ja kulkee helposti mukanasi esimerkiksi tässä peltirasiassa!

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Ja mikä parasta; siitä ei jää muovipulloa jätteeksi, zero waste! 

Miksi kantaisit pullossa vettä sisältäviä saippuanesteitä, kun voit pakata pahviin pelkän saippuan - kätevä myös matkalla!

Inkuton on perustanut ghanalainen Edem Agbekey-Taylor, joka tunsi vastuun auttaa naisia ja laajempaa yhteisöä, kuten tässäosin Länsi-Afrikkaa. Inkuto tuotteiden tarkoituksena on tukea ja tuoda esiin kulttuurillisesti, henkisesti, taloudellisesti ja luonnonmukaisesti alkuperäisiä luonnonvaroja Afrikasta. Reilun kaupankäynninn ansiosta Inkuto parantaa pohjoisghanalaisten yhteisöjen hyvinvointia ja asemaa. Ghanalaiset naiset, lesket ja orvot saavat korvauksen Shea Butterin ja mustan saippuan valmistamisen tuomasta työstään. Tämän ansiosta ghanalaiset naiset elättävät itsensä ja lapsensa paremmin vähentämällä köyhyyttä sekä antamalla lapsille koulutuksen.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6430032351797
  • Ainesosat: INCI: Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium lauryl glucose carboxylate, Lauryl glucoside, Distearolethl dimonnium chloride, Cetearyl alcohol, Hydrolyzed wheat protein, Theobroma cocoa seed butter, Limnanthes alba seed oil, Panthenol, Mentha arvensis oil, Melaleuca alternifolia oil, Citrus Limonium oil, Rosmarinus officinalis powder, Azadirachta indica oil, Sodium lactate, Citric acid, Phenoxy ethanol, caprylyl glycol, Colour: Mica, CI77891, CI 77510
  • Alkuperämaa: Ghana
  • Tuotetyyppi: Palashampoot, Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta