Colour Shine -shampoo värjätyille hiuksille (Final Wash), 200 ml

Colour Shine -shampoo värjätyille hiuksille (Final Wash), 200 ml
10,95 €
( 54,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Curly Girl -metodin Final Wash -vaiheeseen soveltuva mahtishampoo!

Yksityiskohdat

Wau, mikä värin hehku ja syvyys! Shampoo joka kaunistaa ja ylläpitää sävyä-Ympäristöä kunnioittaen!

Pesukaveri, joka vie värjätyt hiuksesi uudelle tasolle. Sävyä ja hiusta hoitamassa ottelevat mm. riisinalkio-uute ja männyn sydänpuu.

Lopputuloksena elävät ja taipuisat, kauniit hiukset.

Käyttö-ohje: Vaahdota kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa hetkinen ja huuhtele vedellä. Voit pestä kahteen kertaan jos hiukset ovat erittäin likaiset.

Überwood on saksalainen, Natrue-sertifioitu, hiustenhoitosarja. Sarjan taustalla toimii yritys, jolla on huikeat 70 vuotta takana kampaamotuotteiden valmistusta.

Überwood sarja syntyi, kun haluttiin luoda täysin aidosti ekologinen ja ympäristöystävällinen tuotesarja, niin sisällöllisesti kuin pakkauksellisesti. Ainutlaatuisen ja täysin uniikin sarjasta tekee sen käyttämä männyn sydänpuu yhdessä koivun kanssa. Nämä raaka-aineet pesevät ja ravitsevat hiusta ja päänahkaa hellästi. Ja mahtavana asiana toki komeilee aivan omaa luokkaansa oleva patentoitu pakkaus, joka valmistetaan 20% uudistuvasta puutavarasta, jolloin muoivin valmistuksessa tarvittavan raakaöljyn käytön tarve pakkauksessa vähenee huikeat 40%.

Pakkaus soveltuu kuitenkin mainiosti muovinkierrätykseen.

Kestävää ja Innovatiivista hiustenhoitoa - testaa ja totea teho!

Lisätiedot

  • EAN: 4051867300129
  • Ainesosat: INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, PCA Glyceryl Oleate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Potassium Sorbate, Glycerin, Parfum, Oryza Sativa (Rice) Seed Protein, Phytic Acid, Oryza Sativa (Rice) Extract, Gluconolactone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Calcium Gluconate, Benzoic Acid, Limonene
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen