Shampoo, Olut-hunaja, 250 ml

Shampoo, Olut-hunaja, 250 ml
13,85 €
( 55,40 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Tuuheuttava shampoo hennoillekin hiuksille.

Yksityiskohdat

Hennoille ja hauraille hiuksille päivittäiseen pesuun. Tuo hiuksiin volyymia, elastisuutta ja lujuutta. Miedot kasviperäiset pesutensidit, hiuksen rakennetta voimistavat (olut, vehnänalkiouute) ja kosteuttavat (akasiahunaja, kasviglyseriini) kasviainesosat hoitavat hiuksia niitä kuitenkaan veltostuttamatta. pH 5,7.

Logona-shampoiden ja -hoitoaineiden vitalisoivat kasviraaka-aineet ja luontaiset kosteustekijät tuovat hiuksille pitkäkestoista hoitoa, kiiltoa, kuohkeutta ja elastisuutta.

Huolellisesti valitut ja testatut yrtit ja kasviöljyt ovat luomuviljeltyjä tai villikasveja. Miedot pesevät tekijät ovat täysin kasviperäisiä ja siksi erittäin hellävaraisia. Logona -hiushygieniatuotteet soveltuvat erittäin hyvin päivittäiseen hiusten pesuun ja hoitoon.

Logona -shampoot ja hoitoaineet:

- Ei synteettisiä säilöntä-, väri- tai hajusteaineita, silikonia tai petrokemian raaka-aineita - kovia kemiallisia vaahtoavia ainesosia (esim. sodium lauryl sulfaatti)

- ei eläinkokeita

- sertifioitua, kontrolloitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)

Lisätiedot

  • EAN: 4017645036888
  • Ainesosat: Aqua, Coco Glukoside, Alcohol*, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Sodium PCA, Mel, Calendula Officinalis Flower Extract*, Hydrolized Silk, Triticum Vulgare Bran Extract, Xanthan gum, Parfum (essential oils), Limonene, Linalool, Citric Acid, Phytic Acid. *) luomu.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka