Shampoo, Laventeli, 250 ml

Shampoo, Laventeli, 250 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Rentouttava ja rauhoittava shampoo kaikille hiustyypeille.

Yksityiskohdat

Stressiäkin lievittävää laventeliöljyä sisältävä hellävarainen luonnonshampoo.

Ruohonjuuresta löydät valloittavan valikoiman luonnonmukaisia Urtekram -shampoita. Huippusuositut Urtekram -sarjan luonnonshampoot ovat mietoja ja hellävaraisia valintoja. Ne eivät sisällä kovia tensidejä vaan ainoastaan yrttiuutteita, öljypalmuista peräisin olevia saippua-aineita ja kasviöljyjä, jotka hellävaroin ja turvallisesti pesevät hiuksesi puhtaiksi ja pehmeiksi.

Vinkki: Kun käytät hiuksiisi pesun jälkeen Urtekramin hoitoainetta, vältät takkutukka-efektin ja saat hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät. Hellävarainen ja hoitava Urtekramin hoitoaine on kevyt ja ravitseva - se antaa hiuksillesi kosteutta tekemättä niitä kuitenkaan raskaiksi.

Ruohonjuuressa myymme vain eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, eikä tätäkään tuotetta ole testattu eläinkokein.

Kaikille Urtekramin -hygieniatuotteille on myönnetty ECOCERT-sertifikaatti. 100 % tuotteen raaka-aineista on luonnonmukaisesti tuotettu ja 10 %niistä on luomulaatua. Tuote ei sisällä lainkaan parabeeneja tai muita synteettisiä säilöntäaineita.

Lisätiedot

  • EAN: 5765228175002,5765228838075
  • Ainesosat: Aqua, aloe barbadensis gel*, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium coco-sulfate, glycerin, sodium cocoyl glutamate, lavandula angustifolia extract*, citric acid, lavandula angustifolia oil* (aroma), geraniol, linalool, limonene. (* = ingredient proceeding from Organic Farming, = from essential oil)
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka