Shampoo lapsille, 250 ml

Shampoo lapsille, 250 ml
5,99 €
( 23,96 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Mieto luonnonshampoo - parasta paaperollesi.

Yksityiskohdat

Hellävarainen ja turvallinen luonnonshampoo perheen pienimpien tukan pesemiseen.

Ruohonjuuresta löydät valloittavan valikoiman luonnonmukaisia Urtekram -shampoita. Huippusuositut Urtekram -sarjan luonnonshampoot ovat mietoja ja hellävaraisia valintoja. Ne eivät sisällä kovia tensidejä vaan ainoastaan yrttiuutteita, öljypalmuista peräisin olevia saippua-aineita ja kasviöljyjä, jotka hellävaroin ja turvallisesti pesevät hiuksesi puhtaiksi ja pehmeiksi.

Vinkki: Kun käytät hiuksiisi pesun jälkeen Urtekramin hoitoainetta, vältät takkutukka-efektin ja saat hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät. Hellävarainen ja hoitava Urtekramin hoitoaine on kevyt ja ravitseva - se antaa hiuksillesi kosteutta tekemättä niitä kuitenkaan raskaiksi.

Ruohonjuuressa myymme vain eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, eikä tätäkään tuotetta ole testattu eläinkokein.

Kaikille Urtekramin -hygieniatuotteille on myönnetty ECOCERT-sertifikaatti. 100 % tuotteen raaka-aineista on luonnonmukaisesti tuotettu ja 10 %niistä on luomulaatua. Tuote ei sisällä lainkaan parabeeneja tai muita synteettisiä säilöntäaineita.

Lisätiedot

  • EAN: 5765228161005,5765228838099
  • Ainesosat: Aqua, Aloe Barbadensis gel*, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, Sodium Coco-sulfate, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, p-anisic acid, sodium citrate, calendula officianalis extract* * = luomu
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Tuotetyyppi: Lapsille, Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka