SerraGold-entsyymivalmiste

60 kapselia
SerraGold-entsyymivalmiste
60 kapselia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Serrapeptaasien aatelia - teholtaan aivan omaa luokkaansa.

Yksityiskohdat

Enzymedican huikean suosion saavuttanut SerraGold on erittäin tehokas ja puhdas entsyymikimara.

Silloin kun entsyymiravintolisä otetaan tyhjään vatsaan eikä ruokailun yhteydessä, sen ei tarvitse osallistua ruuan sulattamiseen. Tässä tapauksessa se kulkeutuu nopeasti ohutsuoleen ja sieltä verenkiertoon. Verenkierrossa entsyymeillä on tärkeitä tehtäviä, muun muassa hajottaa kuollutta kudosta, kiertäviä immuunikomplekseja (CIC) ja muuta ”roskaa”, joka kuormittaa elimistöä ja voi aiheuttaa mm. allergiaa ja hiljaista tulehdusta.

SerraGold sisältää toiminnallista tehoa 100.000 Serratiopeptidaasiyksikköä (sama kuin Kansainvälinen Yksikkö, IU). Tämän lisäksi SerraGold kuitenkin sisältää neljän eri proteaasin terapeuttisen sekoituksen, teholtaan 80.000 yksikköä.

SerraGold ei kuitenkaan sisällä mitään paakkuuntumisenestoaineita, pinnoiteaineita, täyteaineita eikä muutakaan turhaa tai haitallista. Kapseli sisältää vain ainesosia joista on hyötyä.

Käyttö:
Yksi kapseli heti herättyä tyhjään vatsaan (30-60 min ennen ruokailua) tai illalla nukkumaan mennessä (2 tuntia viimeisimmästä ateriasta).

Alla lisätietoa ja tutkimusviitteitä:

SERRATIOPEPTIDAASI: Serratiopeptidaasi (Serrapeptaasi) on proteolyyttinen eli proteiineja hajottava entsyymi joka alun perin löydettiin Japanilaisen silkkimadon ruuansulatuskanavasta, mutta joka nykyään voidaan tuottaa täysin Serratia-kannan bakteereista. Serratiopeptidaasin on osoitettu olevan tehokas verenkierron parantamisessa, kudoksen korjautumisessa, nivelongelmien lievittämisessä, sydän- ja verisuoniterveyden tukemisessa, hengitystieongelmien helpottamisessa sekä nesteturvotuksen poistamisessa (viitteet 1-6). Serratiopeptidaasin on jopa osoitettu olevan tehokas antibioottien siirtämisessä tulehduspaikalle ja sitä käytetäänkin Saksassa laajalti tämänkaltaisissa tarkoituksissa (viitteet 7,8). Sillä on niin laajat vaikutukset koska sillä on useita vaikutusmekanismeja. Kolme tapaa, joilla Serratiopeptidaasin katsotaan toimivan: 1) Tulehdusvälittäjäaineiden eliminointi, 2) kiinteän mädän ja liman nesteyttäminen juoksevammaksi ja 3) elimistön antibioottien tehostaminen (viitteet 9,10) Koska Serratiopeptidaasi on Proteaasientsyymi, se selviytyy ruuansulatuskanavasta ja pääsee aktiivisena verenkiertoon tekemään tehtäviään (viite 11).

PROTEAASI (Thera-blend): Enzymedican Proteaasi Thera-blend on pitkään ollut menestyvä tuote niin ruuansulatuksessa kuin terapeuttisessakin käytössä. Kun proteaasientsyymejä käytetään terapeuttisesti (tyhjään vatsaan) ne osallistuvat useisiin toimintoihin kuten vieraiden proteiinien purkamiseen (kuten taudinaiheuttajat). Suun kautta otettavat kasvipohjaiset proteaasit kestävät vatsan happamuuden helposti, ja päästyään ohutsuolen kautta verenkiertoon kiinnittyvät mm. immuunijärjestelmän osaan nimeltä Alpha-II-Macroglobulin. Tutkimustieto osoittaa että suun kautta nautitut proteaasit jotka ovat kiinnittyneitä Alpha II:een hajoittavat proteiinikuorisia taudinaiheuttajia veressä. Proteaasit helpottavat verenkiertoa purkamalla kokkaroituneita verihiutaleita jotka nekin ovat proteiineja. Ylipäätään proteaasit eliminoivat jätteitä muuntamalla ne helpommin poistettavaan muotoon.

Mineraalisekoitus: Mineraalisekoitus SerraGold-tuotteessa on paikallaan jotta tehokkaan proteolyyttisen valmisteen käyttö olisi vatsalle helppoa. Ilman mineraali ”puskuria” Serrapeptaasi voi hetkellisesti aiheuttaa epämukavuutta vatsalaukussa. Mineraalisekoitus on 2:1 suhteella Kalsiumia-Magnesiumia.

Viitteet:
1.) Anti-inflammatory oral enzyme Dr. R.M. Bhansali, Head Dept of Orthopedics, K.E.M. Hospital Bomba. Seth Dhurmal Bajaj Orthopedic Center
2.) Nieper, HA. Basic Cardiovascular Packet. Richland Center, Wisc: Brewer Science Library
3.) Mazzonie, A. et al.. Evaluation of serrapeptase in acute or chronic inflammation of otorhinolaryngology pathology: a multicentre, double-blind randomized trial verses placebo. J. int. Med. Res. 1990. 18 (5), 379-388.
4.) Matsudo, A. et at. Effect of serrapeptase (Danzen) on inflammatory edema following operation for thyropid disease. Med. Consult. New Remedy 18:171-175, 1981.
5.) A preliminary trial of serratiopeptidase in patients with carpel tunnel syndrome.
J Assoc Physicians India. 1999 Sec; 47 (12): 1170-2; Comment in: J Assoc Physicians India. 2000 Nov; 48(11) : 1130.Panagariya A. Sharma AK.Dept. of Neurology, SMS Medical College and Hospital, Jaiper.
6.) Fujisaki S, Tomioka C, Uchida K. Preventative/therapeutic agent for hepatitis B and C. Patent Abstracts of Japan JP11199509 A; July 27, 1999.
7.) Serratiopeptidase and Antibiotic Transferance Okumura et al 1977 ; Ishihara 1983
8. )Aso T et al. Breast engorgement and it's treatment: Clinical effects of Danzen an anti-inflammatory enzyme preparation. The World of Obstetrics and Gynocology (Japanese). 1981:33:371-9.
9.) Mazzone A, et al. Evaluation of Serratia peptidase in acute or chronic inflammation of otorhinolaryngology pathology: a multicentre, double-blind, randomized trial versus placebo. J Int Med Res. 1990; 18(5):379-88.
10.) Role of Serratiopeptidase in Chronic Sinusitis Dept of E.N.T. Govt. Medical College, Srinagar
11.) Intestinal absorption of serrapeptase (TSP) in rats. Moriya N, Nakata M, Nakamura M, Takaoka M, Iwasa S Kato K, Kakinuma A. Biotechnology Research Laboratories, Takeda Chemical Industries Ltd., Osaka, Japan.

Mitkä ihmeen entsyymit?
Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tärpästikkeleinkään ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6430040900048,670480460405
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Proteaasi, serratiopeptidaasi, kalsiumsitraatti, magnesiumsitraatti.

  Ravintoaineet / kapseli:
  Serratiopeptidaasi, 50 mg Proteaasi, 100 mg Kalsium, 18 mg Magnesium, 0,1 mg

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen