Seljanmarja- & echinaceatee

20 pussia
Seljanmarja- & echinaceatee
20 pussia
5,45 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lentsu loitolle luonnon omin keinoin!

Yksityiskohdat

Vastustuskykyäkin buustaavaan auringonhattua sisältävä, kerrassaan uljaanmakuinen luomutee vahvistaa kehoa luonnon omin ainein!

Makoisalla lakritsanjuurella makeutettu luomutee saa terhakoittavat tehonsa inkivääristä, echinaceasta, punajuuresta, aniksesta, seljankukasta ja -marjasta sekä acerolasta.

Maista ja ihastu - todella toimivan tehovoiman tunnet kupillisen kulautettuesi! Hyvinvointia lisääviä vaikutuksia voit halutessasi tehostaa lisäämällä lämpimän teen joukkoon tavallista luomuhunajaa tai manuka-hunajaa!

PS: tämä tee saattaa hyvinkin pelastaa päiväsi ja ilahduttaa iltojasi. Maista ja innostu!

Jotta saat parhaan vaikutuksen tästä luomuteestä, anna sen hautua vähintään 5 minuuttia kuumassa vedessä, jotta täyteläinen maku kaikessa hienoudessaan ehtii vapautua mukiisi.

Tämän teen sisältämä, antioksidanttisesti vaikuttava seljanmarja buustaa vastustuskykysi kukoistukseen ja tekee hyvää hengityselimistön terveydelle.

Tämän tuotteen sisältämä Echinacea eli auringonhattu lievittää ylähengitysteiden haasteita, parantaa virtsateiden terveyttä ja vahvistaa vantterasti vastustuskykyä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5060229011473
  • Ainesosat: Ainesosat: Lakritsanjuuri*, inkivääri*, echinaceajuuri* ja -lehti* 10%,punajuuri*, anis*,seljankukka* 8% ,piparminttu*, appelsiininkuori*, seljanmarja* 6%, ruusunmarja*,acerola*, eteerinen appelsiiniöljy*, luonnollinen mustaherukka-aromi*
    *= luomulaatua

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen