Seleeni 100 ug complex, 28 g

50 kapselia
Seleeni 100 ug complex, 28 g
50 kapselia
13,90 €
( 496,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Seleeni on tärkeää mm. hiuksille, kynsille ja vastustuskyvylle!

Yksityiskohdat

Tuikitärkeä seleeni osallistuu vastustuskyvyn ylläpitoon sekä hiusten ja kynsien terveenä pysymiseen. Se on myös tärkeä antioksidanttinen hivenaine, joka suojaa soluja hapetusstressiltä.

Terranova Seleeni 100 ug sisältää hyvin imeytyvää selenometioniinia sekä seleenin hyväksikäyttöä ja imeytymistä tehostavan Magnifood Complexin, joka sisältää riisinlesettä, tyrniä ja acaimarjaa. Riisinleseen, tyrnimarjan ja acain sisältämä E-vitamiini toimii seleenin kanssa yhteistyössä.

Seleenin terveyshyödyt:

- edistää normaalia siittiöiden muodostusta
- edistää hiusten pysymistä normaaleina
- edistää kynsien pysymistä normaaleina
- edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa
- edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Stabiloitu riisinlese – Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD), jossa seleeni toimii yhtenä rakenneosana.

Tyrnimarja ja -lehti – Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7 rasvahappoa, jolla on todettu terapeuttisia vaikutuksia muun muassa ihon terveydelle.

Acai-marja – Acai-marjat sisältävät E-vitamiinien ryhmään kuuluvia tokoferoleja ja tokotrienoleja, joiden kanssa seleeni toimii yhteistyössä.

  Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 50 kapselia
  • EAN: 5060203791186
  • Ainesosat: Ravintosisältö, 1 kasviskapseli: MAGNIFOOD COMPLEX 450 mg Stabiloitu riisinlese 275 mg Spirulina (luomu) 75 mg Tyrnimarja ja -lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg Acai-marja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg Alfalipoiinihappo 5 mg Lehtikuusen arabinogalaktaani 5.5 mg Seleeni (selenometioniini) 100 µg EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Seleeni
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen