Sekure

60 kpl
Sekure
60 kpl
24,95 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Antioksidanttibuusteri terveytesi tueksi.

Yksityiskohdat

Biomed -sarjan Sekure on vahva ja todella toimiva antioksidanttivalmiste, joka sisältää aimo anonnoksen seleeniä, kurkumiinia ja resveratrolia.

Seleenillä, kurkumiinillä ja resveratrolilla saadaan aikaan voimakas soluja suojaava vaikutus.

Seleeni on ihmiselle välttämätön hivenaine. Suomalainen maaperä on seleeniköyhää, siksi sitä on suositeltu nautittavaksi ravintolisänä. Kansainväliset saantisuositukset vaihtelevat 50-200 mikrogrammaa / vrk.

Seleeni edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä, suojaa raskasmetallien haittavaikutuksilta ja edistää immuunijärjestelmän sekä kilpirauhasen normaalia toimintaa. Miehet puolestaan hyötyvät erityisesti seleenin siittiöiden muodostumista edistävästä vaikutuksesta. Lisäksi seleeni on hyväksi hiuksille ja kynsille.

Tämän tuotteen sisältämä kurkumiini taistelee tulehduksia vastaan ja tekee hyvää nivelten terveydelle. Annostus:
1 tabletti kaksi kertaa päivässä. Aikusillle.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl
 • EAN: 6417152091055
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kurkumauute, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), resveratrolivalmiste, pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat), natriumseleniitti.

  Valmistettu Suomessa.

  Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 tablettia): Kurkumiinia, 400 mg
  Resveratrolia, 100 mg
  Seleeniä, 100 mikrog

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kurkuma, Resveratroli, Seleeni
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon