Seksuaalisen nautinnon kortit

Seksuaalisen nautinnon kortit
21,90 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Harjoitteita seksuaalisen hyvinvointisi tueksi.

Yksityiskohdat

Seksuaalisen nautinnon kortit on tarkoitettu käytettäväksi joko yksin tai luotettavan kumppanin kanssa. Teethän siis pariharjoitukset ainoastaan sellaisen ihmisen kanssa, johon luotat ja jonka seurassa sinulla on turvallinen ja hyvä olo. Luo ensin pohja turvalle, luottamukselle ja yhteydelle, sillä vasta sen jälkeen voit rentoutua ja uppoutua kokemukseen aidosti. Osa harjoituksista voi olla kipeitä ja vaikeita, joten anna harjoituksille aikaa ja etene itseäsi kuunnellen. Näin harjoitukset pääsevät eheyttämään suhdettasi sekä kehoosi, että seksuaalisuuteesi.

Korttien osa-alueet:

intiimi kosketus 

avaavat kysymykset 

rentoutukset 

pohdittavaa 

Voit valita kortin sattumalta tai osa-alueiden värien mukaan.

Lue lisää korttien käytöstä: hidastaelamaa.fi/snk

Korttien tekijä Teemu Syrjälä on mentori, joka työskentelee vahvasti kehollisuuden kautta kohottaakseen ihmisten elinvoimaisuutta luonnollisella tavalla. Häneltä on ilmestynyt myös Elinvoimaisen miehen kirja (Otava/Hidasta elämää 2017).

Voit käyttää kortteja yksin tai luotettavan kumppanin kanssa. Tee pariharjoitukset ainoastaan sellaisen ihmisen kanssa, johon luotat. Luo ensin pohja turvalle, luottamukselle ja yhteydelle. Vasta sen jälkeen keho antaa luvan rentoutua ja kokea, mitä on tarpeellista kokea. Osa harjoituksista voi olla kipeitäkin, niinpä anna harjoituksille aikaa, jotta ne pääsevät eheyttämään omaa suhdettasi kehoosi ja omaan seksuaalisuuteesi. 

Korttien osa-alueet:

  • intiimi kosketus 
  • avaavat kysymykset 
  • rentoutukset 
  • pohdittavaa 

Voit valita kortin sattumalta tai osa-alueiden värien mukaan.

Lue lisää korttien käytöstä:

hidastaelamaa.fi/snk

Korttien tekijä Teemu Syrjälä on mentori, joka työskentelee vahvasti kehollisuuden kautta kohottaakseen ihmisten elinvoimaisuutta luonnollisella tavalla. Häneltä on ilmestynyt myös Elinvoimaisen miehen kirja(Otava/Hidasta elämää 2017).

Lisätiedot

  • EAN: 6430056410227
  • Alkuperämaa: Suomi