Punaseetrisuihke, 50 ml

Punaseetrisuihke, 50 ml
27,95 €
( 559,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Punaseetrisuihke suojaa vaatteesi myrkyttömästi!

Yksityiskohdat

Myrkytön punaseetri suojaa vaatteita luonnollisesti! Tässäpä näppäräkäyttöinen punaseetrisuihke, joka on turvallinen apuväline vaatteiden suojaamiseen.

Huippusuositun, vaatteita suojaavan punaseetrin teho perustuu puussa luontaisesti olevaan öljyyn. Punaseetrin raikas ominaistuoksu johtuu sekin juuri öljystä, joka raikastaa ja samalla suojaa arvokkaat vaatteet. Tämä punaseetrisuihke sopii mainioisti vaatteisiin tai vaatekaappin suihkautettavaksi.

Pohjois-Amerikan itäosissa kasvava punaseetri (aromatic Eastern red cedar) tunnetaan jo siirtomaa-ajoilta erinomaisena luonnollisena vaatteita suojaavana puuna. Intiaanien käyttämän, heikosti lahoavan puun ominaisuudet keksittiin pian myös Euroopasta tulleiden puuseppien toimesta ja punaseetristä alettiin valmistaa mm. matka-arkkuja ja muun muassa säilytyslaatikoita villavaatteille.

Punaseetri on täysin myrkytön, lisäaineeton ja kemikaalivapaa tuote. Se on turvallinen myös lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa. Jotta punaseetrin ominaisuudet saataisiin parhaiten esiin, tulee vaatteet ja säilytystilat puhdistaa huolellisesti ennen seetrituotteen käyttöönottoa.

Punaseetri on luonnollinen ja kestävä valinta. Punaseetriä on saatavana mm. tämän suihkeen lisäksi mm. lastuina, renkaina, palloina, lastuina sekä palikoina.

Lisätiedot

  • EAN: 6430028980147
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat