Schisandra-marjat

Schisandra-marjat
17,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Pistele poskeesi terveyttä ja elinvoimaa!

Yksityiskohdat

Luonteikkaana luonnonantimena mainetta niittänyt Schisandra chinensis suojelee maksaa ja on hyväksi ylähengitysteiden terveydelle. Lisäksi tämä terhakka tehomarja suojelee soluja happettumisen aiheuttamalta stressiltä.

Schisandra on adaptogeeni, joka auttaa kehoa ja mieltä mukautumaan haasteisiin: vaikutus on nuupahtunutta elvyttävä ja stressaantunutta tasapainottava.

Schisandraa (schizandraa) kutsutaan myös Mongolian viiniköynnöksesi ja se kuuluu tärkeänä osana kiinalaisten rohtokasvien kuuluisaan kimaraan.

Schisandran (Schisandra chinensis) maku on voimakkaan kirpeä ja hapan mutta ei hätää: tätä marjaa ei nautita herkullisuuden vuoksi vaan terhakoittavien terveysantimiensa motivoimana.

Schisandraa voi käyttää pieniä määriä esimerkiksi pirtelön seassa tai teen osana. Sellaisenaan naposteltavaksi marja on monen mielestä hiukan liian luonteikas, mutta hyvinvointia ylläpitävien ominaisuuksiensa vuoksi suosittelemme sitä suuresti.

Tällä mainiolla marjalla saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei tämäkään tuote likipitäenkään korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4038507003251
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Schizandra-marja (schisandra)*
  * = Luomulaatua.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Marjat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen