Sävyttävä Aurinkovoide, SK30 (light tone), 50 ml

Sävyttävä Aurinkovoide, SK30 (light tone), 50 ml
25,95 €
( 519,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Mahtava kombo! Kaunis ja päivettynyt iho, samalla suojaten auringolta!

“Tämä! Levittyy ihanan helposti, koostumuksensa takia myös erittäin riittoisa eikä jätä muumi-ihoa. Tuoksukin pelkkää plussaa! Ja kaikkien näiden lisäksi toimiikin vielä täydellisesti :).”

- Marica

“Tämä on ihan paras aurinkorasva; kevyen koostumuksensa puolesta levittyy hyvin ilman ihon valkaisua  ja tuoksukin on niin raikkaan kesäinen, että pakkohan tätä on käyttää vaikka muuten suosisinkin SK 50 voiteita.”

- Hanna

 

Yksityiskohdat

Tässäpä kuulkaa huikea juttu! Yhdellä iskulla kaksi hommaa kuntoon ja baanalle!
Tämä Ecocert-sertifioitu Algamariksen tuote sävyttää ihosi antaen sinulle luonnollisen näköisen päivettyneen ihon, samalla tehokkaasti suojaten sitä auringolta.

Tätä vegaanista, nopasti imeytyvää aurinkosuojaa voit käyttää normaalin BB-voiteen tapaan ja bonuksena se sisältää luonnollisia mineraalioksideja, jotka muodostavat iholle tehokkaan suojan UV-säteiltä. Se levittyy erinomaisesti ja jättää ihon pinnan mattaiseksi. Ei tee ihoa tahmaiseksi.


Käyttövinkki:
Levitä sävytettyä voidetta puhdistetuille kasvoille, koko kasvojen alueelle.
Kerrosta tarvittaessa peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi tai käytä voiteen päällä erillistä peiteainetta.
Algamaris-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Suosittelemme poistamaan aurinkosuojan iholta päivän päätteeksi öljymäisellä puhdistustuotteella ja Konjac-ihonhoitosienellä.


Algamaris-aurinkovoidetuotteet ovat aina turvallisia sekä sinulle että ympäristölle, eivätkä ne myöskään saatuta vesitöjä tai sisällä nanopartikkeleita!

MIKÄ EROTTAA ALGAMARIS AURINKOSUOJATUOTTEET MUISTA?
Algamaris on ainutlaatuinen aurinkosuoja, sillä sen koostumus perustuu luonnollisuuteen, sen aktiivi aurinkosuojat ovat 100 % luonnollisia ja erittäin suojaavan Alga-Gorrian vuoksi.

Itse asiassa ensimmäistä kertaa tätä aktiivista ainesosaa, joka on johdettu punalevästä, jonka hapettumisenesto (antioksidanttinen) voima on 13-kertainen muihin verrattavissa oleviin antioksidantteihin nähden, on hyödynnetty kosmetiikassa. Yhdistettynä mineraaliaurinkosuojiin, se on paras suoja UV-säteiden aiheuttamia ihovaurioita vastaan.

MITÄ ORAC TARKOITTAA?
Orac (Oxygen Radical Absorbance Capacity) on testimenetelmä, joka mittaa antioksidanttipitoisuutta. Tärkein hyöty ORAC-testistä on tarjota standardoitu menetelmä ja laajalti hyväksytty mittaustoimenpide. Se on tällä hetkellä uusin menetelmä ja sitä voidaan soveltaa kaikkiin matriiseihin (kasvit, elintarvikkeet, veriplasma uutteet). ORAC-arvo kertoo uutteen tai ruoan antioksidanttista tehoa.

MITÄ EROA ON KEMIALLISELLA JA FYSIKAALISELLA AURINKOSUOJAFILTTERILLÄ?
Mineraalisuodattimet eli fysikaaliset suojat muodostavat ohuen suojaavan kerroksen iholle, joka torjuu auringonsäteet. Kemialliset suodattimet reagoivat iholla ja ihon kanssa.

Mineraalisuojat ovat hienoja jauheita, joilla on korkea peittävyys taso. Niiden toiminta on siis puhtaasti fyysinen.Nämä pigmenttijauheet koostuvat titaanidioksidista ja sinkkioksidista. Nämä pigmentit ovat hyvin siedettyjä ja ei-saastuttavia. Nämä luonnolliset suodattimet suojaavat monenlaisia ​​UV-säteilyjä vastaan ja ne ovat aktiivisia heti levittämishetkestä lähtien, koska ne heijastavat iholle osuvat UV-säteet luomalla fyysisen suojakerroksen iholle.

Kemialliset suodattimet läpäisevät orvaskeden ja luovat suodattavan kerroksen, joka imee UV-säteet. Nämä suodattimet ovat aktivoituneet vasta 20- 30 minuutin kuluttua levittämisestä. Lisäksi niitä epäillään muuttavat hormonitasapainoa miehillä ja saastuttavan ympäristöä (esim.: Korallin vaaleneminen).

MITÄ EROA ON ALGMARIKSELLA JA ALGAGORRIALLA?
Algamaris on brändinimi aurinkosuojatuotesarjalle. Aktiiviainesosa on Alga-gorria. Tämä on tuloksena tieteellisestä tutkimuksesta Gelidium sesquipedalesta, jota myös kutsutaan Saint Jean de Luzin punaleväksi. Molekyylit ovat johdettu tästä levästä uuttamalla, joka on ominaista meidän tutkimuslaboratoriossamme. Ne ovat osoittaneet niin voimakkaan antioksidanttisen tehon, joka on suurempi kuin aiemmin tunnetuilla molekyyleillä.

Tämä on se ainutlaatuinen ja innovatiivinen näkökulma Alga-gorria yhdisteen toiminnasta aktiivi-ainesosana. Sitä käytetään merivesipohjaisessa koostumuksessa, joka edistää sen imeytymistä, diffuusiota ja johtumista.

Lisätiedot

  • EAN: 3760211480936,3760211481599
  • Ainesosat: INGREDIENTS: Aqua, Coconut Alkanes, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Sorbitan Olivate, Zinc Oxide, Talc, Silica, Glycerin**, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum, Octyldodecanol, Alumina, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Gelidium Sesquipedale Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, CI 77492, Potassium Olivoyl PCA, Maris Aqua, Sodium Benzoate, CI 77491, Potassium Sorbate, CI 77499, Tocopherol, Jojoba Esters, Trihydroxystearin, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hydroxide

    99.6 % du total des ingrédients sont d’origine naturelle / 99.6 % of the total ingredients are from natural origin 23 % du total des ingrédients sont issus de l’agriculture biologique / 23 % of the total ingredients are from organic farming
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Aurinkosuoja, Meikkivoide
  • Diet: vegaaninen
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen