Savisuikula, Hoitava, 200 g

Savisuikula, Hoitava, 200 g
13,95 €
( 69,75 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Ihon kuorintaan ja syväpuhdistukseen koko vartalolle.

"Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä! Kun ottaa savisuikulan saunaseurakseen ja kuorii sillä ihonsa, on tuloksena niin ihanan pehmeä ja hehkeä iho, ettei paremmasta väliä!"

– Hilkka, Jyväskylä

Yksityiskohdat

Hyvin käteen sopiva, yrttinen Savisuikula-pala kuorii ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleet solut tehden ihon pehmeäksi ja kuulaaksi. Samalla monet erilaiset hyödylliset mineraalit ja yrttien tehoaineet syväpuhdistavat ihoa ja elvyttävät aineenvaihduntaa. Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta sitä arvostetaan erityisesti finnien ja epäpuhtaan ihon hoidossa.

Säilytys: Säilyy parhaiten kuivassa.

Käyttöohje: Kostuta Savisuikula ja hiero märälle vartalon iholle saunan tai suihkun yhteydessä. Anna vaikuttaa iholla 15 minuuttia. Huuhtele ja kuivaa iho lopuksi.

Iho on hyvä öljytä käytön jälkeen, sillä savi voi kuivattaa ihoa. Käytön jälkeen anna suikulan kuivua alustallaan seuraavaa käyttökertaa varten. Ei suositella kasvoille.

Suikulan sisältämä hoitosavi on mineraalisavea, joka on sedimentoitunut vuosituhansien aikana kyrönlahtelaisen puhtaan metsäpuron pohjaan. Se on rapautunut graniitista, maasälvästä, kiilteistä ja muista savimineraaleista ja sisältää näin ollen erittäin runsaasti tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita. Hoitosavi on tutkittu geologisesti ja havaittu puhtaaksi.

Saveen on lisätty hoitavia ja ihoa elvyttäviä yrttijauheita.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384190208
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Clay, Prunella vulgaris (Self heal)*, Equisetum arvense (Horsetail)*, Trifolium pratense (Red clover)*.

  * = luomu

  Tuotteen raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Vartalokuorinnat
 • Ominaisuudet: luomu