Salvisan - salviauute, 50 ml

Salvisan - salviauute, 50 ml
18,99 €
( 379,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Helpotusta vaihdevuosioireisiin

"Pelastus kuumiin aaltoihin. Usein muutama tippa vesitilkkaan sekoituttuna iltaisin toi tuskattoman yön. Tarvittaessa päivällä lisäannos. Suosittelen kaikille kanssasisarille!"

- Eikku

Yksityiskohdat

Salviasta tehonsa saava Salvisan on aikuisten naisten oma troppi! Salviaa on käytetään tuomaan helpotusta vaihdevuosien kuumiin aaltoiluihin sekä liialliseen hikoiluun.

Salvia (Salvia officinalis) on tunnettu mausteyrtti, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä. Salvia kasvaa helposti, mutta parhaiten se viihtyy Välimeren ilmanalassa, mistä se onkin kotoisin.

Salvisan parantaa naisellista elämänlaatua vaihdevuosien aikana. Sillä on lievä hikoilutaipumusta ja kuumotusta (kuumia aaltoja) tasaava vaikutus. Salvisan-uutetta voidaan käyttää myös suun ja nielun desinfiointiin.

Salvisanin sisäistä käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana koska se saattaa hillitä maidon eritystä. Annostus:
Sisäisesti 10-20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera. Suun purskutteluun 25 tippaa puoleen kahvikupilliseen vettä 2-3 kertaa päivässä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100066023
  • Ainesosat: Ainesosat: Salviauute 100%.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen