Salsadippiaines metsän antimista, 30 g

Salsadippiaines metsän antimista, 30 g

Normaali hinta: 8,49 €

Special Price 4,95 €

( 165,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Mahtavaa makua metsistä!

Yksityiskohdat

Mettän salsa-aineksen mahtavassa makuorkesterissa soittelevat kotimainen porkkanajauhe, kuusenkerkkä (15%), tyrnimarja (14%) ja sipulijauhe. Suloista suolaisuutta ainekseen tuo valkaisematon Guéranden merisuola, jota ryydittävät kotimainen väinönputki (5%) ja kynteli. 

Yhden dippikulhon valmistus (n.2dl): Sekoita pussin sisältö hyvin ennen annostelua. Sekoita 2rkl dippijauhetta 2dl kermaviiliä/kaurafraichea tms. Anna tekeytyä noin 5min.

Forest Salsassa yhdistyvät villiruokaharrastajan alku- ja loppukesän aarteet, kun metsäisen raikas kuusenkerkkä saa makuparikseen meren äärellä villiintyvän täyteläisen mutta kirpsakan tyrnimarjan. Forest Salsasta taiot herkullisimmat dippikastikkeet, salsat ja tahnat brunsseille ja illanviettoihin; lisää vain haluamaasi kermaviiliä ja dippaa joukkoon vihannekset ja sipsit. Luonnon oma dippikastike taipuu erinomaisesti niin mehukkaaksi salaatti- ja hampurilaiskastikkeeksi kuin tortillojen ja uusien perunoidenkin kylkeen. Forest Salsaa voi käyttää myös sellaisenaan maustamaan esimerkiksi villikalaa tai uunivihanneksia. Pohjoisen voimayrtti väinönputki sujauttaa sekaan mukavia persiljan vivahteita.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710405,6430060710481
  • Ainesosat:

    Luomuperunajauho, kuusenkerkkä (15%), porkkanajauhe, tyrnimarja (14%), sipulijauhe, valkaisematon Guéranden merisuola, väinönputki (5%), kynteli.

    Luomusertifioitua 29% maataloustuotteista.

    Voimakassuolainen. 

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen