Saksanpähkinätahna, 250 g

Saksanpähkinätahna, 250 g
9,95 €
( 39,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Tämä se on todellista aivoruokaa!

Yksityiskohdat

Foodinin saksanpähkinätahna on valmistettu valikoiduista saksanpähkinöistä hellävaraisesti jauhamalla kivimyllyssä samettisen pehmeäksi.

Tämä maukas ja aromaattinen pähkinä on todellista aivoruokaa, sillä se sisältää huomattavan määrän omega-3 rasvahappoja. Saksanpähkinässä on myös runsaasti E-vitamiinia, mineraaleja ja antioksidantteja. Kuten muutkin pähkinät, se sisältää runsaasti myös proteiineja ja kuituja. Saksanpähkinän on tutkittu tekevän hyvää myös rasva-aineenvaihdunnalle, sydämelle sekä verisuonille.

Voit käyttää saksanpähkinää dippikastikkeena dipattaessa esim. kurkkua tai porkkanaa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055212167
  • Ainesosat: Ainesosat: saksanpähkinä*.*= luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Tahnat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen